Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
0
76

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-b89f5c9729a4d3c607b50265b97dc202a47e1747.jpg

Siz her şey güzel gidiyor zannederken onlar saklandıkları yerden yeniden çıktılar. Memesiyle oy kullanandan tutun, dudaklarını ördek kıçına çevirene kadar bütün acayip insanları birazdan burada göreceksiniz. Ancak uyarıyoruz, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...

1. Aferin canım benim, çok iyi yapmışsın!

2. Paket açmak yetenek ister tabii çok haklısın!

3. Mega multi elit plus görgüsüz!

4. Vay babam biz neymişiz ya?

5. Tabii tabii, nizamiyenin yanındaki Starbucks'da macchiato içerken kullanabilirsin!

6. Ben şu köşeye gidiyorum arkadaşlar, siz de arka tarafta bi yer bulun kendinize!

7. Ben artık bu insanları yermiyorum. İtiraf ediyorum: ben buna okeyim!

8. Güzelleşmek için gerçekten bunu yaptın mı ya?

9. Feminizmin bu şekilde darbe yapacağı hiç aklıma gelmezdi!

10. Çok doğal olmuşsun arkadaşım güle güle kullan.

Similar threads

Ne yapsak bitmiyorlar, onlardan kurtulamıyoruz. Görgüsüz yeni gelinlerden memesini fotoğrafını alışveriş sitesine gönderenine kadar çeşit çeşit insan var şu an elimizde. Yalnız içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, baştan uyaralım! 1. Bi zahmet siz mutlu olun tabii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Bitmiyorlar, bitecek gibi de değiller. Bu hafta yine gördüğünüz andan itibaren 'Ben başka bir ilde mi yaşıyorum?' diye şaşıracağınız bir sürü insanla yanışacaksınız. Ama bakın uyarıyoruz, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 1. Bilgilendirme için teşekkürler... 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Sosyal medyanın derinliklerine girdikçe kaybolmaya devam ediyoruz. Sunumcu yeni gelinlerden görgüsüz sosyal medya kullanıcılarına kadar elimizin altında yok yok maşallah. Şimdi yeterince hayat enerjiniz varsa sizleri onlardan birkaçıyla baş başa bırakacağız. İçerik bittikten sonra hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Onlar yine geldiler ama öyle böyle gelmediler. Gördüğünüz anda 'bu benim sınavım mı?' diyeceğiniz paylaşımları yine sizin için derledik. Yalnız yeniden uyarıyoruz, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 1. Bu mutluluğunun sırrı böyle olmamalıydı! 2. Patates kızartması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yeni gelinlerin takı gösterme görgüsüzlüğü hız kesmeden devam ediyor. Hadi bunu geçin, Taliban'ın Afganistan'da kadın resimlerini kapatmasını bile beğenen var. Her gün yeni bir felakete uyandığımız dünyamızda çok acayip paylaşımlarla da ömrümüzden yemeye devam ediyor. 1. Cümlenin sonunda kalp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,515Konular
981,017Mesajlar
30,822Kullanıcılar
MoNTeCaRLoSon üye
Üst Alt