Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
s-caad4c524b95cb94ee8a0c030f9b55d846f01f38.jpg

Bitmiyorlar, bitecek gibi değiller. Her hafta olduğu gibi bu hafta da çeşit çeşit tuhaf paylaşımları göreceksiniz. Gelinliğiyle tuvalete giden gelinden, Dubai'ye gitmeye çalışan genç kadına kadar her şey var. Fakat yeniden uyaralım, içeirk bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

1. Güzel mi şimdi bu yani?

2. Abla'cığım, iki kere coğrafya etüdüne kalsaydın hallederdik o işi ya...

3. İşeyen gelin de görmedik demeyiz artık...

4. Bilerzik linki için kaydırın!

5. Evrene böyle mi mesaj gönderiliyor gerçekten?

6. Alım satım parasıyla da hava atmazsın ya...

7. Dayı biraz sakin ol, şu dil altı hapını bi al önce...

8. Bi denesenize, o sahneyi ben de görmek istiyorum!

9. Şey mi? Panasonic GD 55?

10. Sizin bu görmemişliğinizi ne yapacağız hiç bilmiyorum!

Similar threads

Ne yapsak bitmiyorlar, onlardan kurtulamıyoruz. Görgüsüz yeni gelinlerden memesini fotoğrafını alışveriş sitesine gönderenine kadar çeşit çeşit insan var şu an elimizde. Yalnız içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, baştan uyaralım! 1. Bi zahmet siz mutlu olun tabii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Bitmiyorlar, bir türlü bitmiyorlar. Her hafta olduğu üzere bu hafta da ruhumuzu emiklemeye geldiler. Gerdek çarşafını sehpaya koyandan beden kılından yüzün yaptırana kadar tüm acayiplikler burada! Yalnız uyaralım, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi üzere olmayacak. 1. Eğlenmek makus bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bitmiyorlar, bitecek gibi de değiller. Bu hafta yine gördüğünüz andan itibaren 'Ben başka bir ilde mi yaşıyorum?' diye şaşıracağınız bir sürü insanla yanışacaksınız. Ama bakın uyarıyoruz, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 1. Bilgilendirme için teşekkürler... 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Onlar yeniden geldiler ancak o denli bu türlü gelmediler. Gördüğünüz anda 'bu benim imtihanım mı?' diyeceğiniz paylaşımları tekrar sizin için derledik. Yalnız tekrar uyarıyoruz, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi üzere olmayacak! 1. Yatıp kalkıp halinize şükredin. Bakın çok daha büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bitmiyorlar, bitecek gibi de değiller. Bu hafta yine gerdek yatağını paylaşandan, regl kabını gözümüze sokana kadar her tür birey mevcut. Bazılarına bakarken biraz tuhaf hissedeceksiniz, o kesin. Ama şunu bilin, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 1. "Kendime asla pis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,535Kullanıcılar
baronnSon üye
Üst Alt