Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 20 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 20 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-36f52394e0eef2d789fe4f107e2cb066641bf0db.jpg

Bu insanları görünce tansiyonum düşmeye başlıyor...

1. Ya sen kendi kendine yesene, bize niçin gösteriyorsun!

2. Bunu görünce "İmdat" diye bağırıp balkondan atlamak istemeniz çok olağan.

3. İngiltere prensiyle mi konuşuyorum?

4. Kimileri sıkıntı olan ön yıkamalar, seviliyorsunuz...

5. Cinayet keyfi de mi yapmayalım?

6. Bu kadar kibarlık hakikaten İngiliz kraliyet ailesinde bile yok, maşallah!

7. Lisanımızı konuşabiliyor musun yabancı? Nereden geldin dünyamıza?

8. Sormayın şunlara bi şey artık ya, kabahat sizde!

9. Ben de bu türlü aşık olmak istiyorum ya!

10. Meğerse ne çok gaz biriktirmişsin bağırsaklarında...

Similar threads

En sondaki kızı görünce tansiyonum fırladı resmen! 1. Sen de köfte yemeyiver be kardeşim! 2. Çok acil çocuk doğurmam lazım, 5 dakika içerisinde hem de, hemen! 3. Ödümüz koptu fiyatını yazmayacaksın diye! 4. Dedik dedik... 5. Benim eşim de yıldönümü armağanı için galvanizli su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sosyal medyada bazen bazı görselleri görünce 'İmdat' diye bağırasınız gelir ya, bunlar da tam olarak öyle. Karısının hamilelik testine aşırı tuhaf tepki veren adam mı dersiniz yoksa kendisinin lezbiyen olduğunu çok farklı bir şekilde anladığını iddia eden kadın mı... Hepsi ve daha fazlası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Koltuk altı kıllarını gördüğümden beri pek yeterli değilim... 1. Motamot bu başla devam kardeşim, aynen! 2. Sen bilirsin natürel de biz niçin biliyoruz? 3. İşte bu bilgi dünyada ihtilal yaratır! 4. Fevkalade kombin ya, link gelir mi? 5. Hiç unutur muyuz ya, o gün bütün gece gözüme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Biz tükendik ama onlar bitmek bilmiyorlar. Gerdek yatağını birlikte hazırlayıp videoya çeken çift mi isterseniz yoksa aşırı tuhaf doğum günü pastasına bir şeyler yapan mı? Açık konuşalım, bunların hiçbirine biz de hazır değildik ama görmüş bulunduk. Siz de içeriği bitirdiğiniz zaman hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İsteseniz de kaçamazsınız, arkanızdan gelirler. Onlardan kaçış olmadığını anlamadıysanız aşağıdaki paylaşımları görünce biraz daha ikna olacaksınız. Çocuğunun sünnet derisini paylaşandan tutun da karşısındakiyle flört etmek için çok tuhaf yöntemler bulanlara kadar en tuhafları burada. Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt