Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden Ömür Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden Ömür Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
0
99

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Tam gittiler derken yenileri geldi. Yaptıkları paylaşımla 'bunlar neyin başını yaşıyor?' dediğimiz beşerler tekrar karşınızdalar. Gelinin eteğinin altına giren damattan tutun, kocişiyle övünen yeni gelinlere kadar hepsi burada!

1. Menemenli makarna haydi neyse de, "kariş" kısmı biraz can sıkıcı...

2. Ben olsam ben de vazgeçmem, maşallah!

3. Zeytinyağlıyı tencerede, seni Bebek Sahil'de...

4. Yav hoşluk için sülüğe ve sümüklü böceğe hız emdirilir mi sahiden yav?

5. Bu diş ortasına kablo takma modasının düzgün bi şey olduğuna emin miyiz?

6. Hazır ağzını açmışken...Neyse...

7. Tıp topluluğu şu an duvarları yumrukluyor!

8. Ben ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum, siz devam edin!

9. Öbür seçenek de o kadar makûs olmayabilir biraz düşününce...

10. Damat napıyorsun damat alooo???!!!

Similar threads

Vallahi bunlar peşimizi bırakmayacak. Sevgilisinden balya balya para alandan, kocasını dantelli külot giyerken görene kadar çeşit çeşit farklı tip yeniden burada. Hazır mısınız? 1. Muhasebecilerin kurgu görüntü çekmeleri yasaklansın! 2. Kız ya yalnız olsaydın? Amanın düşünmesi bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Geldiler ve gitmiyorlar... Yurdun dört bir yanından gelen cins cins paylaşımlar yeniden huzurlarınızda. Kedi mamasını afiyetle yiyenden gerdek çarşafıyla ilgili halüsinasyon görene kadar bütün tuhaflıklar burada! 1. Biri bana bundan gönderse onunla irtibatı keserim 2. Neee??? 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Bayram tatili ortaya girdi diye acayipliklerden kurtulabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Mezar başında TikTok çekenden, çorabını emerek temizleye kadar her türlü tuhaf paylaşım yeniden huzurlarınızda! 1. Siz sahiden kafayı yemişsiniz! 2. İnceden bir kıskanmadım değil hani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bitmiyorlar, bitmiyorlar... Her hafta cins cins paylaşımları olan şahıslara bu hafta yenileri daha eklendi. Bacaklarını açarak su içenden tutun, evli sevgilileriyle övünenlere kadar hepsi burada! 1. Neden bu kadar hayatsızsınız? 2. Allah'ım bu kişiyi koru ve paylaşım yapmasını engelle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Onlardan kurtulabileceğinizi sandıysanız yanıldınız. Babamızın parasını yiyen genç bayanlardan protez tırnağını ağzımıza sokanlara kadar tekrar hepsi burada. Yalnız hatırlatalım, içeriği bitirdikten sonra hiçbir şey eskisi üzere olmayacak. 1. Yav biz neden bu tırnaklarla haşır neşir olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt