Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gördüm kanlar akiyordu gözlerinden

Gördüm kanlar akiyordu gözlerinden
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gördüm kanlar akiyordu gözlerinden Masumca gülümseyip yamacıma çağırdım Geçmişe isyan edip yüzüne bağırdım Mazeretlerine aldırmadım kördüm sağırdım Dün gece sevdaya kurşun yağırdırdım Bundan Böyle bende kötüydüm vicdanımı aldırdım Bütün iyimserliğimi sandıklara kaldırdım Kuduz bir köpek gibi tüm şiddetimle saldırdım Dün gece sevdaya kurşun yağdırdım Çıkardım gözyaşlarımı sakladığım kınından Maksat aldım sevdanın alnı şakından Tetiği çekerken bakamadım korkumdan Dün gece sevdaya kurşun yağdırdım Boşaldı gözlerimin şarjorü tekrar doldurdum Kimin canını yaktı diye etrafıma sordum bir daha yaklaşma diye bacaklarını kırdım Dün gece sevdaya kurşun yağdırdım Gördüm kanlar akıyordu gözlerinden Oda ağlıyordu bundan böyle benim gibi derinden Son nefesini vermeden kaçtım durum yerinden Dün gece sevdaya kurşun yağdırdım Fakat ölmemiş alıntı  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt