Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gore Hileler

Gore Hileler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oyun hilesi : Türü: Hile Kodu
Single Player oyunu başlatın Ardından ana menüde Console'u bulup tıklayın Sırayla:
remoteadmin 1
login developer
yazın Artık hile kodlarını kullanabilirsiniz Yine konsolu açıp aşağıdaki kodları kullanın:
Not: Hileleri devre dışı bırakmak için 1 yerine 0 yazın
FLY 1 Uçuş modu
GOD 1 Ölümsüzlük (God Mode)
NOCLIP 1 Haritada istediğiniz gibi gezin (no clip mode)
UAMMO 1 Sınırsız cephane

Similar threads

Arkadaşlar Call Of Duty 2 hilelerini bir türlü çalıştıramadım Netten bulduğum hileler şunlar: Hileleri aktif etmek için; OPTION\GAME OPTION'a gidin ve console'u aktif hale getirin, YES'e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Call of Duty: United Offensive HiLeLeR Oyundaki hileleri aktive edebilmek için sırasıyla; start run ve sonra şunu yazın C:\Call of Duty\CoDUOSPexe+set developer 1 +set svcheats 1 veya aynı kodla kendi kısayolunuzu oluşturabilirsiniz Burada Call of Duty yerine oyunu install...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Quake Oyun sırasında tuşuna basın ve çıkan konsola aşağıdaki hileleri girin: god Ölümsüzlük give 2 2 silahı verir give 3 3 silahı verir give 4 4 silahı verir give 5 5 silahı verir give 6 6 silahı verir give 7 7 silahı verir give 8 8 silahı verir give s 255 255 Shotgun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hileleri aktif etmek için; OPTION\GAME OPTION'a gidin ve console'u aktif hale getirin, YES'e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD tuşu ortaya çıkar, tıklayın ve seviye seçin Seviye yüklendikten sonra ~ tuşuna tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
ARKADAŞLAR BANA YARDIM BOL BOL MESAJ BOL BOL REP FİFA 2006 TRAİNER http:wwwtrgamercomhileasp?id 1800 Age of Empires III Entera basıp chat penceresini açın Aşağıdaki sonuçları elde etmek için karşılarındaki cümleleri yazın: 10,000 coin Give me liberty or give me coin 10,000 food...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt