Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Görme engelli imam Necmettin çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor!

Görme engelli imam Necmettin çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor!
0
134

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Şanlıurfa'nın Suruç kazasında geçirdiği rahatsızlık sonucu görme yetisini kaybeden imam, hizmet yaptığı camide evlatlara Kur'an-ı Kerim öğretiyor. İşte, haberin ayrıntıları...

Doğuştan "Retinitis Pigmentosa"(Gece Körlüğü) hastası olan 42 yaşındaki imam Necmettin Demirer, hafızlık eğitimi sırasında görme duyusunu kaybetti. Hala hizmetinin başında olan Demirer, Şanlıurfa'da çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor bir yandan da onları imam olmaları için hazırlıyor. 

RF3fB_1564819513_7255.jpg

Necmettin Demirer,"Elhamdülillah çok sayıda genci bu kuruma, mesleğe kazandırdık. Pederim da imamdı, medrese alimiydi. Ondan da bu mesleğe dair tecrübeleri, haberleri öğrendiğim için şimdiki nesillere, gençlere aktarmaya çalışıyorum. Çok sayıda gence yardımcı oldum. Şimdiye kadar 23 gence vesile olarak bu mesleğe kazandırdık. Bundan ötürü Rabb'ime çok çok hamdediyorum" açıklamasında bulundu.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt