Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

görmez oLdu gözLerim

görmez oLdu gözLerim
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
görmez oLdu gözLerim sustum ! yüreğime yazdım her şeyi ve yüreğimi yazdım her şeye yüreğimdekini ! LâL oLdu diLLerim sevdamı yazdım mavi buLutLara mavinin anLamını, sonsuzu yükLedim sevdama ben sustum mavi konuştu mavi haykırdı sonsuzLuğu bu sevdaya görmez oLdu gözLerim gözLerini yazdım yıLdızLara yıLdızLarın anLamını,yıLdızLarın ışığını yükLedim gözLerine ben görmedim yıLdızım fark etti o anLattı o öğretti bana her şeyi gözLerin öğretti onLar haykırdı bizi mehtaba,onLar aLır götürür beni sonsuzLuğa duymaz oLdu kuLağım sesini yazdım en sessiz geceLere geceLeerin anLamını, geceLerdeki huzuru yükLedim sesine ben duymadım 'sen'den başkasını,kuLak vermedim başka sese sesin haykırdı huzuru bu sevdaya,sahi ne fazla rahatlık verir sesin bana dokunamaz eLLerim en çok da özLemi yazdım artık iLikLerime dek işLeyen, tüm benLiğimde hissettiğim özLemi yazdım özLemenin anLamını,hasreti yükLedim sevdama özLedim! fazla özLedim! hasretin yağdı mavi buLutLardan hasretin yıLdızLara uLaştı hasretin o zalim sesi haykırdı geceLerde ! sağır etti ! LâL etti ! ve birgün kavuşacak oLmanın hayaLiyLe bıraktı yeniden bir köşede öyLesine sessiz öyLesine diLsiz öyLesine Seçme Parça​  

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt