Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Görücü mü severek mi???

Görücü mü severek mi???
0
118

Similar threads

Boşanmalarda son dönemlerde bir artma yaşanıyor Kişilerin az önce birbirini tanımadan evliliğe adım atmalarının boşanmayı hızlandırdığına uyarı çeken Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Etiler Polikliniği Psikiyatri Uzmanı Yrd Doç Dr Alper Evrensel, sosyal medyanın da boşanmadaki etkisinin göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Şarkıcı Seda Sayan Tv 8'de sunduğu yemekteyiz programında gittiği bir evdeki kızı çok beğendi. Sayan, kıza yaşını ne okuduğunu sorduktan sonra oğluna almak istediğini söyleyince herkes şaşırdı. Geçtiğimiz senelerde Seda Sayan oğluna kız aradığını ve görücü usulü ile evlendirmek istediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
ya arkadaşlar hayatımda ilk kez ısrar üstüne görücü usulüyle birinle tanıştım ve kızdan fazla hoşlandım, o da hoşlandı ki görüşemeye devam edeceğini söyledi, ama tatil dolayısıyla antalyaya gitti ve bu süreç içinde ben sms ve telefon konuşmaları ile elektiriği kaybetmemek için bir uğraş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Trend izaç teklifleri Evlilik teklifi nedir? Gaza gelen bir erkeğin bir anda bir kadına teklif etmesi ve sonuç olarak büyük bir tartma altına girmeleridir En azından ben böyle tanımlıyorum E erkekleri böyle bakmak epeyce güç o yüzden teklifi ne dek üstteki düzey de istersek onları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Evlilik trepisi işe fayda mı evlilik trepisi işe yarıyor mu izaç terapisi aile terapisi hakkında bilgiler burada arkadaşlar Izaç yükümlülük demektir ancak evlilikte özveride bulunmak gerekir Çünkü mutlu evliliğe dışarı giden yollar bundan geçer Evliliğin birincil günleri sorunların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt