Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

görücü usülü evlilikler hakkında meleklerimizin düşünceleri neler acaba?

görücü usülü evlilikler hakkında meleklerimizin düşünceleri neler acaba?
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
görücü usülü evlilikler hakkında meleklerimizin düşünceleri neler acaba? ben aslında bu nesil evliliklere karşısında değilim ve daha sağlam olduğuna inanıyorum bir zamanlar aile büyüklerimiz karar verirlerdi genç kızlarımıza sorulmazdı bile ama bundan böyle bu o kadar te o kadar değil gençler çıkıp dolaşıp görüşüp karar verebiliyolar artıkgorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf0ecfffalt fakat ne var ama geçenlerde bi birincil oldugorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf1244f7gifalt :26: 26 :26:ve bana görücü gelecekti istemedi,m tabiigorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf128ee0gifalt :hhh: Dp81 :hhh: açıkcası fazla yadırgadımgorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf12d6dapngalt :haha: Haha :haha: insanın başına gelince çok farklıymış :kızılötesi: siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak böyle bi konu başlamak istedimgorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf0ecfffalt :D Big Grin :D  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt