görücü usülü evlilikler hakkında meleklerimizin düşünceleri neler acaba? ben aslında bu nesil evliliklere karşısında değilim ve daha sağlam olduğuna inanıyorum bir zamanlar aile büyüklerimiz karar verirlerdi genç kızlarımıza sorulmazdı bile ama bundan böyle bu o kadar te o kadar değil gençler çıkıp dolaşıp görüşüp karar verebiliyolar artıkgorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf0ecfffalt fakat ne var ama geçenlerde bi birincil oldugorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf1244f7gifalt :26: 26 :26:ve bana görücü gelecekti istemedi,m tabiigorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf128ee0gifalt :hhh: Dp81 :hhh: açıkcası fazla yadırgadımgorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf12d6dapngalt :haha: Haha :haha: insanın başına gelince çok farklıymış :kızılötesi: siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak böyle bi konu başlamak istedimgorucuusuluevliliklerhakkindameleklerimizindusuncelerineleracaba5c4b7bf0ecfffalt Big Grin