iltasyazilim
FD Üye
8 ay önce bi pc topladım (sadece kasa)
özellikleri:
p4 226ghz işlemci
768 ddr ram
geforce fx5200 ekartı
Asus p4 v8x anakart
samsug 80 gb 7200 rpm
52x LG cdrw
sadece oyunlarda; bazen bir oyunda yazıların üzeri çizgi çizgi bazen oyunda nesneler bi kayboluyo bi geliyo bazen oyun hiç açılmıyor vfe ekran kayıyor(sanki hertz i yükseltmişim gibi)örn: underground 2 de arabalar ın farları çizgi çizgi bazen ekrandaki göstergeler çizgi çizgi bazen oyun açıldığında araba bi kayboluyor bi geliyor başka bir örn :knıght online insanlar kayboluyor sonra tekrar geri geliyor
not :monitörüm 67 senelik 15
bunun nedenleri şunlar olabilir dediler bana :
1monitöründen kaynaklanıyor(eski olduğu için)
2ekran kartının ramleri yanımış(çok iyi bir bilgisayarcı söledi bana ekrankartını görmeden)
not:ekran kartım çok ısınıyor bıraz çalışsın hemen ısınıyor
3driver(ama driver güncelledim yine aynı şeyi yapıyor)
özellikleri:
p4 226ghz işlemci
768 ddr ram
geforce fx5200 ekartı
Asus p4 v8x anakart
samsug 80 gb 7200 rpm
52x LG cdrw
sadece oyunlarda; bazen bir oyunda yazıların üzeri çizgi çizgi bazen oyunda nesneler bi kayboluyo bi geliyo bazen oyun hiç açılmıyor vfe ekran kayıyor(sanki hertz i yükseltmişim gibi)örn: underground 2 de arabalar ın farları çizgi çizgi bazen ekrandaki göstergeler çizgi çizgi bazen oyun açıldığında araba bi kayboluyor bi geliyor başka bir örn :knıght online insanlar kayboluyor sonra tekrar geri geliyor
not :monitörüm 67 senelik 15
bunun nedenleri şunlar olabilir dediler bana :
1monitöründen kaynaklanıyor(eski olduğu için)
2ekran kartının ramleri yanımış(çok iyi bir bilgisayarcı söledi bana ekrankartını görmeden)
not:ekran kartım çok ısınıyor bıraz çalışsın hemen ısınıyor
3driver(ama driver güncelledim yine aynı şeyi yapıyor)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.