Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

görüntü sorunu

görüntü sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi günler bilgisayarım video izlerken görüntünün bozulması oyun(pes 2019) oynarken donma meydan geliyor ancak bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar düzeliyorAcaba bu sorunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirm
Bilgisayarımın özellikleri:hp g6 1055et model ,ekran kartı amd Radeon HD 6470

Similar threads

İyi günler bilgisayarım video izlerken görüntünün bozulması oyun(pes 2019) oynarken donma meydan geliyor ancak bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar düzeliyorAcaba bu sorunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirm Bilgisayarımın özellikleri:hp g6 1055et model ,ekran kartı amd Radeon HD 6470
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
İyi akşamlar bilgisayarım hp g6 1055 et,kran kartı amd Radeon HD 6470M ,işletim sistemi windows 7 ultimate 32 bit driverı hp sitesinden indirdim daha sonra resimdeki hatayı aldım http:img195**************img1951320sorunkpng
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İyi akşamlar bilgisayarım hp g6 1055 et,kran kartı amd Radeon HD 6470M ,işletim sistemi windows 7 ultimate 32 bit driverı hp sitesinden indirdim daha sonra resimdeki hatayı aldım http:img195**************img1951320sorunkpng
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Samsung Electronics, Gamescom 2019 Fuarı’nda kavisli oyun monitörlerinin en yeni versiyonu olan Samsung CRG5’in Avrupa lansmanını gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra 2 farklı model ile daha karşımıza çıkan Samsung’un her monitör modeli farklı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Samsung CRG5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
vgnsz 640e model bi vaio m var vede dünyayı burnumdan getirdikısaca anlatayım (yutdısı girişli garantisi yok çok pişmanım) 1 ısınma problemi acaip derecede ısınıyor ve bilgisayardan abartısız traktör sesi geliyordu(fan temizlemesi yapıldı termaöl macun yenilendi durduramadım) 2 birgün oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,866Kullanıcılar
txnaSon üye
Üst Alt