iltasyazilim
FD Üye
Merhaba Özet geçeceğim Benim bir kız arkadaşım vardı, arkadaştık Daha Sonra ben ona aleyhinde hisslerim olduöunu farkettim, bildirdim kendisine Öyle hoş karşılamadı Kaç kez bitirdik fakat sonradan yeniden barıştık Bana her şeyimsin, sensix yapamıyorum, özlüyorum seni lakin ben küçüklükten beri kendime erkeklerle yalnızca arkadaş olabileceğimi önerme ettim diyordu (küçükkün tacize uğramış evde yaınızken) Bana anlatırdı her şeyini, bunu da az kişi biliyor zaten Sonradan böyle dargın barış devam etti Nihayet aldım karşıma konuştum her şeyi Hem ben hem de bir takım tanıdıklar telkinde bulundular Bak dedim zaten bir gün evleneceksin Annemi bundan başka seni çok seviyorum hayatta demişti bana Annen seni bir gün geıinlikle bakmak istese kıramayacaksın zaten onu dedim Bana her şeyimsin diyorsun ama arkadaş olabiliriz yalnızca diyorsun, benle olmuyorsa başkasıyla nasıl yapacaksın dedim Ben sana bu değin değerinde verirken yalnızca sırf evleneyim diye evlenen bir adamla nasıl ne yapacaksın dedim Bana bedel veriyorsun lakin niçin inad ediyorsun dedim Düşünüp kabul etmişti ayrıca dediklerimi hem tanıdıkların fikrini Son bir haftadlr sevgili gibi konuşuyorduk (beni sevdiğini söylemese de eskisinden fazla çok farklıydı) Beni kıskandığını kabul etti Zaten feyste olsun veya diğer kız gördümü bana yazar kıskançlığa girer hep Barışırken de bak seni sevdiğim halda arkadaş kalamayız, üstelik yukarıda yazdıklarımı ve daha bir sürü söz söyledim İtiraz etmedi en son Her şey iyi olacak dedi, tanıdıklara da haklısınız dedi, kardeşim de olaya el atmış beni dertli görünce o da konuşmuş ona da haklısın demiş Son bir hafta her şey iyiydi Dün bana sana bişey diyeyim de gece uyuyama, bana görücü gelecek dedi Ben git istemediğini söyle dedim Gerek değil istemediğim biriyle olmam biliyorlar dedi
Seni başkasına verirlerse o evi içindekilerle yakarım dedim İstediğine gitmek istiyorsan bekleyeceksin bir yaklaşık olarak dedim şakayla karışlk (ben sevgili olduğumuzu zannediyordum bundan böyle, böylece davranıyordu çünkü) Sonradan uzadı konu tekrar başa döndük İnad etmeye başladı yine En son benim için dostluk her şeyden üstün, başka bişey Arkadaşım ol başka bişey istemiyorum Mümkünsüz olmqz dedim Anlattım Yine inad etti Alkaha itimat ol mutlu ol dedim kapattım tüm hesaplarımı Vatsap, mesenger falan kaldırdım hepsini Bir tek cep kaldı açık fakat 24 saat oluyo lahza itibarile daha ne mesaj var ne arama Sıkıldığında arardı ama her zaman, gecenin bir yarısı kaç defa uyandırdı arayıp Küsken konuşmak istemesem bile mesaj atardı açmazsam çağrılarını Lakin daha aramadı ne de mesaj atmadı Yapmayacak da kendimce Lütfen takviye edin fazla baskı durumdayım
Seni başkasına verirlerse o evi içindekilerle yakarım dedim İstediğine gitmek istiyorsan bekleyeceksin bir yaklaşık olarak dedim şakayla karışlk (ben sevgili olduğumuzu zannediyordum bundan böyle, böylece davranıyordu çünkü) Sonradan uzadı konu tekrar başa döndük İnad etmeye başladı yine En son benim için dostluk her şeyden üstün, başka bişey Arkadaşım ol başka bişey istemiyorum Mümkünsüz olmqz dedim Anlattım Yine inad etti Alkaha itimat ol mutlu ol dedim kapattım tüm hesaplarımı Vatsap, mesenger falan kaldırdım hepsini Bir tek cep kaldı açık fakat 24 saat oluyo lahza itibarile daha ne mesaj var ne arama Sıkıldığında arardı ama her zaman, gecenin bir yarısı kaç defa uyandırdı arayıp Küsken konuşmak istemesem bile mesaj atardı açmazsam çağrılarını Lakin daha aramadı ne de mesaj atmadı Yapmayacak da kendimce Lütfen takviye edin fazla baskı durumdayım