Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

görüşmeyince dayanamıyorum..!!!

görüşmeyince dayanamıyorum..!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben sevdiğim kızla konuşmadığım vakit garip şekilde kötü oluyorum moralim falan herşey en alt düzeye iniyor yani bir şekilde hergün görüşmem gerekiyorbana özelsin diyordiğer kişilerden farklısın diyorannesiyle ve kız kardeşiyle havuza gidiyor beni de çağırıyor bunlar beni seviyor gibi gösteriyor ama seven insan niçin sevdiğini söylemez? neden sevip sevmediğini sorduğumda bu sorudan kaçıyor ve hiç yanıt vermiyor inanın böyle oluyor seviyormusun sevmiyormusun söyle ne hissettiğini lütfen diyorum cevap vermiyor keza o gün hiç başka sorularıma da yanıt vermiyor 225 senedir peşinden koşuyorum amaen azından ne hissettiğini açık açık söylesene ne olur ? keza görüşmeyince yapamıyorum konunun başında da dediğim gibisanırım fazla artı bağlanmışım bana bu bütün sorularım hakkında yardımcı olursanız size fazla müteşekkir kalırım arkadaşlar lütfen yardım edin

**ekleme: sevip sevmediğini sorduğum için defalarca sıkılmış olabilceğini düşündüm bi süre belirleyelim o vakit söyle dedim bitmiş dedi bende sevgimi gösterilmek için 31 aralık 2019 dedim yani en azından onu ne kadar sevdiğimi anlasın diyeo da dedi ki'' 2 sene dayanır mı insan ya o zamana değin söylerim ben zaten '' dedi ( şayet bi amaç vardır da ben anlayamamışımdır diye yazdım bu eklemeyi )

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt