Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gösterdiğim monitör ve laptop nasıl sizce ?

Gösterdiğim monitör ve laptop nasıl sizce ?
0
132

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Monitör ve Acer marka laptop sizce nasıl Acer diye biraz çekiniyorum ama
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Monitör ve Acer marka laptop sizce nasıl Acer diye biraz çekiniyorum ama
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt