Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gotik Hatun Aramakla Geçti Ömrüm

Gotik Hatun Aramakla Geçti Ömrüm
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gotik Hatun Aramakla Geçti Ömrüm hatun mekanı emrah komik hatunmekanı Ahhhh ufak Emrah ahhh anne ,bacı derken şimdide kendine kız bulamaz hale geldi Yine acıların çoçuğu kalp burkuyor 1549150905 1549150905 gotikhatunaramaklagectiomrum5c562abdef4c3gotikhatunaramaklagectiomrum5c562abdef4c3 gotikhatunaramaklagectiomrum5c562abdef4c3 Gotik hatun aramakla geçti tüm hayatım Lakin basiretim bağlanmış, bitürlü bulamadım Ben ki, suratı her daim un'a bularım Karanlık sokaklarda gezip gotik avradı ararım Ey gotik kızlar,bir diyecegim var sizeYazık olmuyor mu şu melun günlere İşte siyah makyaj,işte siyah penyeBak, lanet mümkün güneş doğmaya başladı bile Vur surata bembeyaz un'u ,evde un bitermi ?Siyah makyaj akıp gitse gotik gözden yiter mi ? Kıredıl tşörtü, sert manzara , tüm bunlar yeter mı ?Tşörtün içine atlet giysem gotiğim beni terkeder mı? Sen sen ol, gotik'i lahmacuncuya götürmeGötürsen bile lanetinden imtiyaz verme Ayrana bloody mary karıştırsan bileLahmacunun üzerine french kiss deneme Gotik alemlerden kendime hep pay ararım Hava kararınca siyah mumları birer birer yakarım Jöleyi vurup sacları tararım Konser alanı önlerinde gotik yarimi ararım :laugh::laugh::laugh::laugh:  

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt