Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Govdesinden Meyve Veren Ağac

Govdesinden Meyve Veren Ağac
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesgovdesindenmeyveverenagac5ad78e643075d

Hic boyle bir meyve gordunuzmu bilmiyorum ben ilk defa goruyorum gercekten cok ilginc geldiği icin sizlerle paylaşmak istedim ismide enaz kendisi kadar ilginc geldi bana bir okadar telaffuzu zor sanki Jabuticaba ağacının meyvesi olgunlaşmadan once mor cicekler gibi acar bu renkler meyveye donuşunceye kadar dahada koyulaşıyorJabutivcaba ağacında yetişen meyveler dallarda değil direk ağacın govdesine bağlı olarak yetişiyor

Jabuticaba Brezilya'ya ozgu bir ağac sadece Paraguay ve arjantinde yetişiyorBu ilginc ağacın meyveleri her turlu marmelat,recel yapımında kullanılabiliyor ayrıca bu meyveler birde astım bademcik ve ishal tedavilerinde kullanılabiliyor