Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göz açamamak ne demek

Göz açamamak ne demek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Göz açamamak anlamı,
Göz açamamak nedir,
Göz açamamak deyimi

İşlerinin yoğun oluşu sebebiyle diğer bir şeyle ilgilenme imkânı bulamamakŞu büronun işleri yüzünden göz açamıyorum*

Similar threads

Goz acamamak anlamı, Goz acamamak nedir, Goz acamamak deyimi İşlerinin yoğun oluşu sebebiyle başka bir şeyle ilgilenme imkanı bulamamakŞu buronun işleri yuzunden goz acamıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Göz İle İlgili Deyimler, Göz açamamak: İşlerinin yoğun oluşu nedeniyle başka bir şeyle ilgilenme imkânı bulamamakŞu büronun işleri yüzünden göz açamıyorum Göz açıp kapayıncaya dek: Çok tez, kısa bir zamandaO işi göz açıp kapayıncaya değin yaparız Göz açtırmamak: Baskı aşağı bulundurarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Göz açtırmamak anlamı, Göz açtırmamak nedir, Göz açtırmamak deyimi Zorlama aşağı bulundurarak başka bir şeyle uğraşmasına fırsat vermemekÇalışan işçilere hiç göz açtırmadı*
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Göz nuru dökmek anlamı Göz nuru dökmek deyimi Göz nuru dökmek nedir Göz emeği tüketmek; gözün dikkatini, elin emeğini gerektiren ince bir iş gerçekleştirmek ve işte uzun vakit kastetmekOnca göz nuru döktüğü el işleri ürünleri çok ucuza satılınca kahroldu*
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Göz gözü görmemek anlamı Göz gözü görmemek nedir Göz gözü görmemek deyimi Dumandan, karanlıktan veya yoğun tozdan hiçbir şey görülmez edinmekSokağa çıkmıştık, fakat sisten göz gözü görmüyordu*
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
982,178Mesajlar
30,114Kullanıcılar
HRNSRHNNSon üye
Üst Alt