Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göz İçine Kalem Çekmek

Göz İçine Kalem Çekmek
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Göz İçine Kalem Çekmek Gözünüzün içine kalem çekerken nasıl hissedersiniz? Dergilerde tekrar tekrar bunu görüyorum ve azı arkadaşlarımın da bunu yaptığının farkına vardım, lakin göz içine kalem sürüklemek güvenli mi? Güvenli Olmayan gibi görünüyor, yok mi? Söylemeye gerek yok, keza üstteki ayrıca de alt göz içine kalem çektim ve olumsuz sonuçlar elde ettim ve bu yeniden etti Bir profesyonelim çok dikkatliyim ve çok temizim Brooklyn, New York'ta Lutheran Tıp Merkezi Oftalmoloji şefi Dougles R Lazzara, MA'ya dağıtılan makyajlar nereye gidiyor diye sorarken bu makyaj tekniğinin güvenli olup olmadığına dair fikrini de sordum Birçok durumda, sadece göz yaşı filmi ( gözü kaplayan nem film) olarak adlandırılan kısımda toplanır ve gözyaşı kanalı baştan başa var olur dediğinde beni fazla rahatlattı Güvenlik açısından Dr Lazzara renk körlüğüne niçin olan, gözkapağı yüzeyinde yığılmış makyaj parçaları ile ilgili hastaları göründüğünü söyledi Bu hal, önemli bir şekilde tıbbi tehlike taşımamasına rağmen muhakkak bir koşul da değildir Hala bazı durumlarda göz kalemleri ve onların parçaları iltihaba veya göz kapağı iltihaplanması olarak adlandırılan kirpiklerin enfeksiyon kapmasına niçin olduğunu söylemek önemlidir Böyle bir durumda tedavi için bir doktora görünmeniz gerekir Hala oyun oynamak istiyorsanız göz içine kalem çekerken bu tavsiyeleri uygulayın Gözlerinize yaklaştırmadan önce ellerinizde ve tırnaklarınızda hiçbir şekilde leke ve yağ olmadığından, temiz olduğundan belirlenmiş olun Tırnaklar, tırtıklı uçları olmadan düz olmalıdır Çünkü, tırnaklarınızın kırık ve pürüzlü ucu gözün yırtılmasına sebep olabilir Her kullanımdan önce mutlaka pak bir açacakla ucu çözülmüş pak bir kalem kullanın ve kimseyle paylaşmayın Her model ve period için bir kalem görev ettim Kaşıntıya ve kızarıklığa neden olabilen, kalem içindeki bileşenlere aleyhinde alerjiniz olabileceğini unutmayın Bu yüzden, gözün iç kısmına kalemi çekmeden önce kalemi göz dışındaki bir bölgede test etmek iyi bir akıl olabilir Uygulamadan önce telaş etmeyin Endişeliyseniz ya da içki ya da uyuşturucu etkisi altındaysanız kalemi dikkatsizce gözünüze sokma riskiniz vardır Bu da korneanın (iris ve göz bebeğini kaplayan göz yuvarlağının transparan parçası) yırtılmasına sebep olabilir  

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,606Kullanıcılar
musavitarSon üye
Üst Alt