Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

göz yaşı ve kadın

göz yaşı ve kadın
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
göz yaşı ve kadın KADIN ve GÖZYAŞI Minik bir erkek çocuk, annesine sordu : Niçin ağlıyorsun? Çünkü ben kadınımdiye cevapladı annesi Anlamadım!dedi çocuk Annesi, çocuğu kucaklayıp : Hiç bir süre anlayamayacaksın!dedi Babasına Baba, annem niçin ağlıyor?diye sordu Babanın cevabı: Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadıroldu Küçük çocuk büyüdü, yetiikin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi Nihayet öldükten sonradan cennete gittiğinde Allah'a sordu Allahım!dedi: Kadınlar neden bu değin kolay ağlayabiliyorlar? Allah: Ben kadınları özel yarattım! Bütün yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek dek yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu dek doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi, ailesinin hastalığında; yorgunluğa ayakkabı bıraktırmayacak kudreti verdim Her türlü koşul aşağıda, hatta kendilerini çok fena incitseler de, çocuklarını hoşuna gitmek duygusallığını verdim Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor Kocalarını bütün kusurlarıyla hoşuna gitmek kuvvetini verdim Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere İnsanlık için bir gözyaşıdiye cevapladı Kadını hoş yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır Kadını güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, yalnızca bilgiye yok bununla beraber kalbe de yönelik aklıdır​ id  

858,498Konular
982,567Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt