Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

göz yaşı ve yağmurum.....

göz yaşı ve yağmurum.....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bütün şiirler tek tek düşüyor ellerimden Son sözün var mı diyor celladı şiirleriminYağmuru ve gözyaşını düşlüyorumGözyaşı Gül mevsiminde gül için çağlarsa aşk olur adıÇağlarsa tevbedir tadı Gönülleri arıtır en kara kirindenEy gözyaşım canlara yabangüllerine gönderdiğimsin yağmurlaTekrar geri geleceğin ümidiyle canımı verdiğim;özlemim,hasretim,hazanım yağmurumsunEy gözyaşım bilirim senden vefalısı olmadı cana Hani O kocaman ateş ihanet etmediya İbrahime (as) Hani o karanlık kör kuyu ihanet etmediya Yusuf (as) a çıkardıya o gül yüzünü;İşte bari kör kuyu ol işte belki o ateş ol ve içindeki kalbin harından çıkar ibrahimi yada o nefsin kör kuyusundan çıkar Yusufumu Gözyaşlarınla çağlayarak göster o gülyüzü alemeHiç bir şey bilmiyorum Sadece bir göç benimkisi, gönlümden gözlerime bir hicret Yağmuru özledim yine zira yağmur hiceretimin başlangıç noktası Seni bekliyorum bulutuna sadık yağmurlar gibi gel hicretime ramak kaldı Bir huznün ve sevdanın habercisi olduğundada seni terketmedim hep sabırla bekledimOlurya bir sevdayla gelirsin olurya bir huzunle gelirsin gönül dünyamaGel ey sevgili gözyaşım gel ne olursan ol neyle gelirsen gel ama nolur gel gözyaşım,özledim yağmurlu havalarda birlikte yağmayı özledim,rüzgarla sevda kokan yureklere selam salmayı ve ağlamayı özledimİhanetmi ettim yoksa nemrut gibi İbrahime(as) yoksa firavun gibi Musaya(as) ebu cehil gibi Muhammed Mustafaya(sav) Gel ey sevgili gözyaşım gel tıpkı mecnunun leylaya olan sevdası gibi tıpklı züleyhanın yusufa olan sevdası gibi özledim be gözyaşım gel,gel ne olursunsusmuşum ve göçmüşüm bu düşünce ikliminde yaz mevsiminden kaskatı bir kışa doğru… İbrahimin ateşine muhtacım gülün mahsuniyetine muhtacım bülbülün sabrına muhtacım,silindi bütün yureğimin gözyaşları avuçlarım kupkuru kaldıGönül bağım koptu bedenim eriyor,aşık çağırırda durur mu hiç mâşuk burda,Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyorÖlüyorum belki ama bir hiç uğruna değil Çırpınıyorum yavru bir ceylan misali düşmüşçesine aslanın ağzına Yureğim titrer tıpkı bir kuş misaliSon bir hamle, son bir umut, ya beni al yanına ya da sen gel ey yağmurum ey gözyaşım sen gel

alıntıdır

858,505Konular
982,565Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt