Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Göz Yaşın Olabilir miyim???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Gecenin zifiri karanlığında, kimsesizliğin koynunda ve ıssız bir köşede ağlarken, gözlerimden düşen her bir damlada SEN vardın Ya Rasulallah!

Gözlerimde SEN vardın Sözlerimde SEN vardın Uykumun en tatlı zamanında Düşlerimin ortasında SEN vardın Ben hep bir damla yaş olmak istedim, bir damla yaş gözlerinde Ya Rasulallah!

Dünyaya geldiğin gün kainat ne kadar sevinmişti acaba? Her zaman bunu düşündüm Ve bu dünyadan ayrıldığın gün sahabe ne kadar üzülmüştü? Ne kadar gözyaşı dökmüşlerdi ardından? Bilirmisin Ya Rasulallah, ne kadar istediğimi bir damla yaş olmayı sahabenin gözündeSEN'in için gözlerinden süzülmeye neler vermezdimBilirmisin Ya Rasullah! Benim gözyaşlarını çok sevdiğimiÇünkü SEN'sizliğin özleminde yanarken hep gözyaşlarına sığındım SEN'i düşünürken hep onlarda takıldımSEN'i anarken hep bir damla yaş bozdu mutluluğumu Ve Sana doğru gelirken bir damla gözyaşının üstünde kürek çektim

SEN bu dünyadan ayrıldığın gün ben yoktum Ama ben Yusuf' un yüzündeydim Davud'un sesindeydim Ben Eyyub'un sabrındaydım Çünkü ben gözyaşını çok severim İstemedim gözlerinden yaş damlatmalarını İçlerine akıttım her zaman, içlerine akıttım onların yaşını Bu yüzden Eyyub' un sabrında gizlendim Aslında benim barınağım gözdür Çünkü ben gözyaşlarını çok severim, gözyaşını çok severim

Zorlu Uhud günüydü Masum Uhud'da bir imtihan vardı Oklar can üstüne can alıyor, kılıç şakırtıları kulakları sağır ediyor, tekbir sesleri semaya dalga dalga yayılıyordu Evet Uhud bugün böyleydi SEN'i tavaf ediyordu Sonra kainatı bir hüzün kapladı Öyle bir hüzündü ki eşine az rastlanırdı Gökler, yere yaşlarını döküyordu yağmur yerine nedense Ağlıyordu kainat İşte o an ben, bir damla yaştım Uhud'un üstünde Ben şehitleri taşıyordumŞehitler vardı üstümde Ben o zaman anladım ölümün bu kadar güzel olduğunu En cok Hamza'nın yerinde olmak istedimŞehit kanlarından dolayı kıpkızıldı rengim Kıpkızıldı rengim ürkütürcesineSonra SEN'inle buluştum ödüllendirilircesine Kavuştuğum andı Peygamber' in gözlerine Katıldıgım andı Peygamber' in sözlerine Saplandığım andı, sözlerin özlerine Ya Rasulallah! Uhud'da destanlar yazılırken, gözlerden yaş süzülürken,o yaşların kaynağı bendim
Eyyub'un sabrı bendim Ve Uhud'u Eyyub' un sabrı bile durduramadı

Gözlerden damla damla yaşlar yağdı Yaşlar kalplerde çoğaldı O yaşlar nice yürekler dağladı Kalplerde güneş gibi parladı

Ya Rasulallah! Ya Rasulallah! İşte benim hikayem budur

Ben yüzyıllar sonra da yaş olup düştüm gözlerden Ama içimde bir huzursuzluk vardıBir isteğim vardı SEN'den, söylemekten kaçındığım Ve şimdi istiyorum :
GÖZ YAŞIN OLABİLİR MİYİM???

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,745Kullanıcılar
ahmosphereSon üye
Üst Alt