Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gözde nickler

Gözde nickler
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Favori nickler gözlerin nickler en favori nickler gözde Bambaşka nickler arayanlar için en gözde nickler buyrun arkadaşlar Bir eski dost gibi hatırla beniBir selamlama ver yeterUnutmuş olsan da eski günleriAdımı nadiren an yeter Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Bir Kızla Berabersin? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilircisin… Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bil ama resmini öptüğüm gündür, bir gün sebepsiz yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden bil ancak yokluğundan öldüğüm gündür… Bir gün bir köşede sızıp kalırsam, El tanımasa da sen tanır mısın? Sorsalar sana kim bu diye, Bakıp yaptığından utanır mısın? Bir Gün Bu Köşede Sessiz Sedasız Hıçkıra Hıçkıra Ağlayacağım , şu Lanet kaderime Sitemler Edip , Tanrıya Son Defa Yalvaracağım , Güzel Gözlerin Gelecek Aklıma , Solup Gideceğim En Hoş çağımda , Sensizlik Beni çağırdığında , Abes Sokaklara Haykırdığında , Artık Burada Olmayacağım Bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vazgeçip gürültüsüz sedasız ölüme gitmek istersen yanıma gel de sana sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim Bir gün seni hatırından çıkmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan Bir gün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaççünkü bulutların arkasından kaybolan aşkı için ağlayan benim Bir mültecinin vatanı yada bir kölenin hürriyeti kadar uzaktan olsan da; sende hep gurbeti yaşasam da olsun: yeter ki beni yüreğinden sürgün etme… Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artıkçünkü sen rüzgarın coşturduğu bir toz bulutusunBugün bana esersin yarın ellere… Bir ses beklemek senden Bitik ummak Suskunluğun en zalim olduğu zamanlardayım Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim Hiç bu dek uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! Bir sevgilim var uzak Yüzünü göremediğim, sesini duyamadığım Bir sevgilim var uzaktan Elini tutamadığım, saçına dokunamadığım Ama gün kazanç sevgilim bana dünden yakın olur Bir solgun değin yakın yıldızlar kadar uzakta derler sevgi içinuzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın Bir umuttu yalnızlık bir şeyleri paylaşamamaktı olur ya,gözler dalıp giderken, zarar görmüş bir serçeye ağlayan bir buluttu şayet de,ola ki bel kilerle dolu bir hayattı bu Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim içimde kanayan yarasınbir gün gelir şayet beni anlarsın dönüp te yüzüme nasıl bakarsın Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,ölümüm kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin için ölmeye ben şimdiden razıyım Azıcık buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin takılır kalırsa uzaklara hele kulakların deli gibi çınlarsa vakitsiz,bil ancak bir yerlerde özleniyorsun Bir gün bensiz bir yerde ağlarsan her düşen göz yaşında beni hatırla hafifçe yağan bir yağmurda saçlarını okşayan her damlada beni hatırla hiç aşık oldun mu diye soran olursa olmadım derken beni hatırla seni sevdiğimi defalarca hatırla Bir gün sende seversin Bir gün sende ağlarsın O süre ben gelirim aklına Olur Ya geri dönmek bile istersin Fakat zaman fazla geç olacak Elimde yok seviyorum, özlüyorum Defalarca de o kadar olacak Bir gün sevgilim sordu Aşk nedir diye azıcık zaman istedim düşüneyim diye Ertesi gün gördüm onu bir başka biri ileKulağına fısıldadım AŞK izdi raptır diye Dilerim tanrıdan yüzün hiç gülmesin Yıllardan Beri benim gibi sevip sende acı çekesin sevgimi bilmedin kabahat bende mi! seven çeker acıyı sevmeyen ne bilsin Bana aşktan bahsetme sevmek kim sen kimsin Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Arkadaşlık basit kurulur lakin devam ettirmek zordur Bugün kırdım seni Ama inan istemeden oldu bu nedenle senden çok, fazla özür dilerim Dün Gece Yine Aklımdaydın Saatlerce, önce ölümü Sonra Sensizliği Düşündüm Hiç Farkı Yoktu Biberinden, çünkü vefat Sensizlikse, Sensizlik Zaten ölümdü… Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım Karanlığında aydınlığım olsun diye Hemen sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler… Bir çok gidenin herkes memnun ama yerinden dönen değil seferinden… Düşlerim vardı görmekten korktuğum, hislerim vardı söylemekten korktuğum, şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum, şimdi sen varsın kaybetmekten korktuğum… Duygular vardır elletilmeyen,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,bakışlar vardır insanı ağlatan,halk vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın !!! Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan, sevgilim bil ki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim Eğer bir gün beni unutursan pek biriyle unut ama sana savurduğum KURŞUNLARIN önüne geçecek kadar gözü kara olsun Eğer bir gün gökyüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bil oysa kanatlarındaki buruk gülümsemelerle ıslak tebessümler benden sana kalanlardır Eğer birini hatırından çıkmak istiyorsan, onun adını kumlara yaz, Sabahtan dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini göreceksin Eğer birini seviyorsan, onu kalbine yaz ama hiçbir kasırga ya da dalga onu silemesin Elbet mutluluk elimi tutacak bir gün, elbet şans bana bir kıyak geçecek ve ben güleceğim ne yazık fakat sen yalnızca ardımdan bakacaksın kaybına göz yaşı dökeceksin lakin merak sen üzülme gülüm acı da sevgin kadar geçicidir herkes meleksin diyor!! bilmezler ancak melek almak ne zoriyisin,güleryüzlüsün diyor!! bilmiyorlar kalbim ağlıyoracılara gam wursada yüzüm kalbim endişesiz olamıyor!! kedere inat yüzüm gülüyorgözyaşım damarımda dolaşıyor!! ne desen nafilefelek inat etmiş bir kerebeni her zaman acılara boğuyor!!! Sen sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın… Gücüm değil ama yinede sevdamsın  

858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt