Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gözle İlgili Bilmeceler

Gözle İlgili Bilmeceler
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gözle İlgili Bilmece

Gözle İle İlgili Bilmeceler

Kimi yeşil kimi ela Olmayanın hali ne ola

Göz

Her yeri görür, kendisini göremez

Göz

Benim iki pencerem var Etrafı etten duvar Her gün erkenden açarım Gece olunca kaparım

Gözler

Bir minicik aks taşı, dolanır dağı taşı

Gözler

Benim iki pencerem var Gündüz açar, gece kaparım

Gözler

Her yeri görür kendini görmez

göz

Alaca mezar, dünyayı gezer

Göz *

Similar threads

Gözle ilgili bilmeceler göz bilmeceleri iki pencerem var etrafı etten duvar sabahları acarım geceleri kapatırım(göz) her yeri görür kendini görmez(göz) Benim iki pencerem var, Gündüz açar, gece kaparım (Gözler) *
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Organlarla İlgili Bilmece Organlarla İle İlgili Bilmeceler Biz biz idik otuz iki kız idik Diş Yarım kasık Duvara yapısık kulak Minicik bakkal Dünyayı yutar ağız İki kapağı açarım,Lokmaları atarım,Çiğner çiğner yutarım Ağız Altı mermer, üstü misket,İçinde bülbül öter ağız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gozle İlgili Bilmece Gozle İle İlgili Bilmeceler Kimi yeşil kimi ela Olmayanın hali ne ola Goz Her yeri gorur, kendisini goremez Goz Benim iki pencerem var Etrafı etten duvar Her gun erkenden acarım Gece olunca kaparım Gozler Bir kucucuk mil taşı, dolanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
*Her seyi görür kendisini göremez ( göz ) *iki kardes uğrasır birbirini göremez( göz ) *Benim iki pencerem var, Etrafı etten duvar, *Altı mermer üstü mermer ortada gelin oynar ( dil ) *Hergün erkenden açarım, Gece olunca kaparım ( göz ) *Astı yolu kaçtı yola iki kardes düstü yola Biri gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Okul Öncesi Bilmeceler nelerdir Okul Öncesi Bilmeceler çıt çıt çalışır Kurulunca bağrışır (Çalar saat) Fırında pişer Mideye düşer (Ekmek) Yedim yeşil ufak bir küHih Ağzım yandı ah ah ah (Biber) Ay var ıken çıkarlar Güneş var iken kaçarlar (Yıldızlar) Gökten yağar kar yok Ses çıkarır taş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt