Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gozle İlgili Bilmeceler

Gozle İlgili Bilmeceler
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gozle İlgili Bilmece

Gozle İle İlgili Bilmeceler

Kimi yeşil kimi ela Olmayanın hali ne ola

Goz

Her yeri gorur, kendisini goremez

Goz

Benim iki pencerem var Etrafı etten duvar Her gun erkenden acarım Gece olunca kaparım

Gozler

Bir kucucuk mil taşı, dolanır dağı taşı

Gozler

Benim iki pencerem var Gunduz acar, gece kaparım

Gozler

Her yeri gorur kendini gormez

goz

Alaca mezar, dunyayı gezer

Goz

Similar threads

Organlarla İlgili Bilmece Organlarla İle İlgili Bilmeceler Biz biz idik otuz iki kız idik Diş Yarım kasık Duvara yapısık kulak Kucucuk bakkal Dunyayı yutar ağız İki kapağı acarım,Lokmaları atarım,Ciğner ciğner yutarım Ağız Altı mermer, ustu mermer,İcinde bulbul oter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Gözle İlgili Bilmece Gözle İle İlgili Bilmeceler Kimi yeşil kimi ela Olmayanın hali ne ola Göz Her yeri görür, kendisini göremez Göz Benim iki pencerem var Etrafı etten duvar Her gün erkenden açarım Gece olunca kaparım Gözler Bir minicik aks taşı, dolanır dağı taşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Organlar hakkında bilmeeler Organlar ile ilgili bilmeceler Bir kutum var ici dolu inci (DİŞLERAĞIZ) Her yeri gorur,ama kendini goremez (GOZ) Durmadan kurmadan işler (KALP) Uzun sırık,beli kırık (KAŞ) altı mermer ustu mermer icinde bir bulbul oter Cevap ; agız koku yukarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Fenle ilgili cocuk bilmeceleri Fen konulu bilmeceler •Bir kalaylı taş, al duvara as (Ayna) • Ben varmadan o varır, Her şeyden cok yol alır (Işık) • Sandığım sihre burunur Aynasında dunya gorunur (Televizyon) • Gokte gordum bir koPage Rankingu, Rengi var yedi turlu (Gokkuşağı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
*Her seyi gorur kendisini goremez ( goz ) *iki kardes uğrasır birbirini goremez( goz ) *Benim iki pencerem var, Etrafı etten duvar, *Altı mermer ustu mermer ortada gelin oynar ( dil ) *Hergun erkenden acarım, Gece olunca kaparım ( goz ) *Astı yolu kactı yola iki kardes dustu yola Biri gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt