Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba olayı en başından anlatayım yaşım 17 ve 78 yaşlarında kardeşim var genelde ailecek gezmeye çıktığımzda büyük bir markete girerdik ve bu top havuzu kaydıraklar falan olan yerler vardır böyle saati 5 lira gibi Kardeşimi buraya götürürdük ve kızlar ilgileniyor oyun salonu ile...
Mrb arkadaşlar benim sevdiğim bi kız var yaklaşık 10 gündür tanışıyoruz dün karar verdim ve arkadaşım yoluyla kıza çıkma teklifi ettim ama kız, beni sevmediğini sadece dost olarak gördüğünü söylemiş oysa kızın hal ve hareketleri güya bana abayı yakmış gibi ama son iki gündür yanımdan ayrılmayan...
Merhaba Benim sevdiğim,canımdan çok sevdiğim kız bana hiç bakmıyorduBir gün eve geldim kankam (kızın en ei arkadaşı) sana ei bi haberim var dediA(Adı A olsun) A seninle çıkmadığına çok pişman felan dedi Kafam karmakarışık felan demişŞimdi B(çıktığı çocuk) bırakıp Can'la çıkarsam adım çıkar...
Sevdiğim bir kız vardı yanında gittiğimde sert tepki gösterdi bana bende bunu takmadım hiç instagramına giriyim dedim profilinde ü yaziyordu bide kendi olağan yaziyordu benim ismimde ümit neyse gittim sınıfa derste her yerde bakıyordu tenefuste arkadasinin yaninda bana gulerek bakiyordu bende...
6 ay önce bi kız tanıdım dershanede, bildiğin aşık oldumHani dersin ya aradığım kız, diğer taraftan biri olamaz dersin ya hani o kadar bişey benimkide
Neyse birincil tanıştığımız zamanlarda bi sevgilisi vardı kızın o yüzden beklemeyi uygun gördüm, aralarını açıp ayrılmalarını bekledim fakat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.