Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gözler Yalan Söylemez sözü sizce dürüst mu ?

Gözler Yalan Söylemez sözü sizce dürüst mu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben sevdiğim kızın bana hep sıcacık kaçamak bakışlar attığını ve ben ona baktığımda bakışlarını kaçırdığını veya bakışlarını sürdürdüğünü yakalıyorum

Sizce bu söze güvenebilir miyim?

Similar threads

Arkadaşlar Merhaba olayı en başından anlatayım yaşım 17 ve 78 yaşlarında kardeşim var genelde ailecek gezmeye çıktığımzda büyük bir markete girerdik ve bu top havuzu kaydıraklar falan olan yerler vardır böyle saati 5 lira gibi Kardeşimi buraya götürürdük ve kızlar ilgileniyor oyun salonu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Mrb arkadaşlar benim sevdiğim bi kız var yaklaşık 10 gündür tanışıyoruz dün karar verdim ve arkadaşım yoluyla kıza çıkma teklifi ettim ama kız, beni sevmediğini sadece dost olarak gördüğünü söylemiş oysa kızın hal ve hareketleri güya bana abayı yakmış gibi ama son iki gündür yanımdan ayrılmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Merhaba Benim sevdiğim,canımdan çok sevdiğim kız bana hiç bakmıyorduBir gün eve geldim kankam (kızın en ei arkadaşı) sana ei bi haberim var dediA(Adı A olsun) A seninle çıkmadığına çok pişman felan dedi Kafam karmakarışık felan demişŞimdi B(çıktığı çocuk) bırakıp Can'la çıkarsam adım çıkar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sevdiğim bir kız vardı yanında gittiğimde sert tepki gösterdi bana bende bunu takmadım hiç instagramına giriyim dedim profilinde ü yaziyordu bide kendi olağan yaziyordu benim ismimde ümit neyse gittim sınıfa derste her yerde bakıyordu tenefuste arkadasinin yaninda bana gulerek bakiyordu bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
6 ay önce bi kız tanıdım dershanede, bildiğin aşık oldumHani dersin ya aradığım kız, diğer taraftan biri olamaz dersin ya hani o kadar bişey benimkide Neyse birincil tanıştığımız zamanlarda bi sevgilisi vardı kızın o yüzden beklemeyi uygun gördüm, aralarını açıp ayrılmalarını bekledim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt