Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gozleri fal taşı gibi acılmak ne demek

Gozleri fal taşı gibi acılmak ne demek
0
107

Similar threads

Gozu acılmak anlamı Gozu acılmak nedir Gozu acılmak deyimi Yararlıyı yararsızı, iyiyi kotuyu ayırt edebilir duruma gelmekYaşı buyudukce gozu de acılmaya başladı
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İci acılmak ne demek?,ici acılmak anlamı,ici acılmak İci acılmak: Sıkıntısı dağılıp gitmek, ferahlamakDenizi, kuşları, ağacları seyre dalarım, boylelikle icim acılır, rahatlarım
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Acılmak Nedir Anlamı Acılmak Ne Demektir Acılmak Acma işi yapılmak veya acma işine konu olmak Ornek: Bu esaslara aykırı eğitim ve oğretim yerleri acılamaz Anayasa Kendine gelmek, biraz iyileşmek, ferahlamakDeniz aracı kıyıdan uzaklaşmak Ornek: Turk korsan gemileri, engin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Gözleri fal taşı gibi açmak anlamı Gözleri fal taşı gibi açtırmak nedir Gözleri fal taşı gibi açılmak deyimi Şaşma, hayret ve hiddet gibi sebeplerle gözleri kocaman kocaman çözülmüş edinmek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gozleri dolmak anlamı Gozleri dolmak nedir Gozleri dolmak deyimi Ağlayacak gibi olmak, goz pınarlarına yaş yurumekHic beklemediği bir anda beni karşısında gorunce gozleri dolu dolu oldu
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt