Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gozune uyku girmemek deyimi

Gozune uyku girmemek deyimi
0
195

Similar threads

DUN gece siz yatağınızda uyurken, dunya saatte 110 bin kilometre hızla yol aldı Gemiler gecti Boğazici’nden Bebeği oldu Tokat’ın koyunden Bergul’un Siz uyurken Afrika’da otuz yedi cocuğu oldurduler gerillalar Yeryuzunde tam 500 milyon cift sevişti Ve 165 bin insan oldu dun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Carly Rae Jepsen Tug Of War Şarkısı Cevirisi Carly Rae Jepsen Tug Of War Turkce Ceviri Sen gercek olamayacak kadar iyi, cok iyi gorunuyor Ben alışık olduğum daha guclu, kuvvetli beni tutuyorsun Cocuklar ile gece dışarı cıkmak yok Ben ne yaptığını merak gozune uyku olmaz Kızlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Uyku sorunlarının tedavisi nasıl oluyor? Uykusuzluğu olan kişilerin bir sonuc alamamalarına karşın uyumak icin alkol vb maddeleri kullandıkları dikkati cekmektedir Bu şekilde, tabloya diğer sorunlar eklenmektedir Uykusuzluğun kaynağı olarak gorulen bedensel ve psikolojik gerginlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Uyku sorunlarının tedavisi nasıl oluyor? Uykusuzluğu olan kişilerin bir netice alamamalarına rağmen uyumak için alkol vb maddeleri kullandıkları dikkati çekmektedir Bu şekilde, tabloya diğer sorunlar eklenmektedir Uykusuzluğun kaynağı olarak görülen fiziksel ve psikolojik gerginlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Zeynep Dizdar'ın 2019 albumunden Aşk Bu şarkısı Aşk bu calar kalbinin kapısını ansızın Cok beklemez iceriye alman icin onu Aldırmaz ki zaten ne yanlış ne doğru İstediği tek şey sadece biraz tutku Hadi kalk aşka hizmet edelim bu gece Hadi kalk aşkla dansedelim bu gece Hadi kalk aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt