Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gözyaşım... Yeter Aktığın!

Gözyaşım... Yeter Aktığın!
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gözyaşım Yeter Aktığın! Bu gece yine yavaş yavaş süzüldün gözlerimden ağır ağır Kırmadan İncitmeden düşüyordun kirpiklerimden Yavaşça inerken yanağımdan aşağıda Bütün hıncını alır gibi yanaklarımdan öpüyordun Kim için…?Ne için aktığını biliyor musun? diye soruyordum sanaHayır diyordunVe sana fazla kızıyordum ey göz yaşımElimin soğuk kısmıyla siliyordum değdiğin heryeri… Ummadığım anlarda doluyordun gözlerime,daha sonra kirpiklerime tutunuyordunGöz kapaklarımı kapattığımda üzerine,yüreğim yanıyor içli içli büzülüyordu dudaklarım… Sana karşısında koyamıyordum uzun süreişte!Yeniden dövüyordu ıslaklığın göz kapaklarımı Dayanamayıp aralıyordumVe yine damla damla süzülüyordun yanaklarımdanTüm yaşanılamayan “keşke leri hiçe sayarak Sancıyan yüreğime aldırmadan süzülüyordun Değdiğin her yeri kavuruyordu sıcaklığın Yavaşca dudaklarımın arasından sızdığında içime Bedenimi kor bir ateş gibi yakıyordun… Hesap soruyordum sana Hiç aldırış bile etmiyordun bana Ağır Ağır Aldırmadan Umursamadan akıyordun anılarımın üstüne Görenlere aldırış etmeden,beni rezil etmek istercesine Damla damla Merhametsizce Birbirinize değmeden düşüyordunuz Birde utanmadan yanaklarımı okşuyordun Mutluluktan akmadınız hiç gözlerimden Mutlu olmam bu değin mı dokundu kanına ? Osırası gelmişken elvedayı ben mi düşürdüm dudaklarına? Ogiderken bir kere olsun DUR demedim Gittiği yerde mutlu olur olur ya diye Dudaklarımı kapadım sızlayan yüreğimin üstüne Sustum Yalnızca Omutlu olsun diye Göz yaşım… Merhametsizce süzülen tuzlu tadında damlalarım Yeter Dolma bundan böyle gözlerime Dolup da taşma Taşıp da akma artık Sızlatma yüreğimi her tarafta… YETER… alıntı​  

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt