Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Graffiti Terimleri-Graffiti Terimleri Nedir?,yapılışı

Graffiti Terimleri-Graffiti Terimleri Nedir?,yapılışı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Graffiti Terimleri,Graffiti Terimleri Nelerdir,Graffiti,Graffiti nasıl yapılır,Graffiti yapılışı

Graffiti TerimleriGraffiti Terimleri Nedir?,yapılışı

Graffiti Nedir?

Graffiti esas anlamıyla mağara duvarlarına yazılan yazılara bahşedilen addırGraffiti graffito kelimesinin çoğuludurGünümüzde mağara duvarlarında bulunan hayvan figürleri dağıtılmış semboller graffitiye örnektir

Graffiti Terimleri Nedir?

Tag:kendi kullandığınız nickname i duvarlara trafolara spray , marker vs biçiminde yazılmasıdır

Writer:Graffiti yapan

Sketch:kağıt üstüne yapılan çalışmalara denir

OutLine:Graffitinizin başlıca çizgilerine denir

Fill In:graffitinizin iç boyamasıdır

Second Ountline: Graffitinizn etrafından geçilen oluşuma denir (Kısaca Dış Çerçeve)

Highlights: Graffitiniz kesin bölümlerin de orantılı olarak yapılan parlama effekleridir

Kanunsuz: Yasadışı Firari izinsiz

Legal: Yasalara aykırı olmayan, izinli yapılan çalışmlar

NASIL YAPILIR
1Graffitiye birincil başladığınızda duvara birşeyler yerine getirmek için anında heveslenmeyin (Fazla fena olur) Duvarı kirletmekten diğer hiç bir manzara ortaya çıkmaz
2İlk ilk olarak evinizde oturup bol bol sketch çizin
3Kendine ait olan harfleri çıkarmaya çalış Çizdiğiniz harflerin aralarında haylazlık bırakmamaya çalışın
4Kendi Tarzınızı Yaratın
5Graffitilerinizde mutlaka Bloklandırma yada gölgelendirme kullanın Yaptığınız graffitiye ayrı bir harmoni verir
6Duvara yaptığınız graffitinin outline larının sürükleyici ve pak olmasına uyarı edin7Yaptığınız grafftilerde mutlaka Fill in yapın Fill in siz çalışmaları nasihat etmiyorum
8Yağtığınız araştırmalar lüzum legal olsun lüzum yasadışı olsun, Second Outline çekerseniz daha iyi bir bakış görünecektir
9Unutmadan çalışmalarınıza highlights verirseniz daha bir göze hoş görünecektir
10Graffiti yapmadan önce mutlaka ne yapıcağınıza karar verip bir kroki hazırlayınız
11Duvara yaparken hazırladığınız taslak elinizde olsun ve ona bakarak ilkönce duvara pastel boya yada tebeşir ile çizin ben pastel badana kullanıyorum Size büyük huzur sağlıyacaktır
12Eğer legal bir çalışma yapıyorsanız öncelikle duvarı bir renk ile boyayınız temiz olması açısından
13Graffiti Sprey ile yapılır Normak fırça ile yerine getirmek zordur bilhassa firari yapılıyorsa her tarafınız boya olabilir
14Sprey badana markası olarak Writerların en çok kullandıkları Akçalı Montana ve Dyo bunları öneriyorum

netten özel baskı *

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt