Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gregor Johann Mendel Neyi Buldu?

0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Johann Gregor Mendel 22 Temmuz 1822 Heinzendorf'ta doğdu, 6 Ocak 1884 Brunn'de oldu ; genetik biliminin kurucusu, Avusturyalı botanik bilgini ve rahiptir

Kalıtım biliminin oncusu botanikci, bitkiler uzerine yaptığı calışmalarda, bir turun ozelliklerinin kalıtım yoluyla sonraki kuşaklara aktarıldığını bulmuştur Mendel'in one surduğu ilkeler, 20 yuzyılın başlarında yapılan deneylerle doğrulandıktan sonra, kalıtım kuramının butun canlılar icin gecerliliği saptanarak, biyolojinin temel ilkelerinden biri haline gelmiştir

Similar threads

Gregor Johann Mendel Neyi Buldu? Johann Gregor Mendel 22 Temmuz 1822 Heinzendorf'ta doğdu, 6 Ocak 1884 Brünn'de öldü ; kalıtımsal biliminin kurucusu, Avusturyalı bitkibilimsel bilgini ve rahiptir Genetik biliminin öncüsü botanikçi, ot gibi yaşama üstüne yaptığı çalışmalarda, bir türün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Mendel'in kalıtıma kazandırdıkları nelerdir kısaca bilgi verirmisiniz tesekkurlerr Cevap: Mendel'in kalıtıma kazandırdıkları nelerdir kısaca Mendel'in one surduğu ilkeler, 20 yuzyılın başlarında yapılan deneylerle doğrulandıktan sonra, kalıtım kuramının butun canlılar icin gecerliliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Johann Gregor Mendel Hayatı, Johann Gregor Mendel 22 Temmuz 1822 Heinzendorf'ta doğdu (bugünkü Çek Cumhuriyeti), 6 Ocak 1884Brünn'de öldü (bugünkü ÇekCumhuriyeti); kalıtımsal biliminin kurucusu, Avusturyalı bitkibilimsel bilgini ve rahiptir Genetik biliminin öncüsü botanikçi, tümör üstüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Johann Gregor Mendel hakkında data Johann Gregor Mendel biyografisi Johann Gregor Mendel özgeçmişi Gregor Johann Mendel (d 22 Temmuz 1822 – ö 6 Ocak 1884) genetik biliminin babası olarak anılan Avusturyalı bilim adamı ve rahip Genetik biliminin öncüsü bitkibilimci, tümör üzerine yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Johann Gregor Mendel kimdir hayatı,Johann Gregor Mendel biyografisi,Genetik biliminin kurucusu,Kalıtımsal biliminin kurucusu kimdir Gregor Johann Mendel (d 22 Temmuz 1822 – ö 6 Ocak 1884) genetik biliminin babası olarak anılan Avusturyalı bilim adamı ve rahip Kalıtım biliminin öncüsü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt