Yazımıza gecmeden once şunu belirtmek istiyorum sarımsak gribe faydalımı gribe soğuk algınlığına karşı sarımsak iyi gelirmi evet sarımsak hafif gecirilen gribal enfeksiyonlarda ve soğuk algınlıklarında oldukca etkilidir
ALT :wwwupluploadssarimsakgriptedavisindenasilkullanilir68720sarimsakgriptedavisindenasilkullanilir68720ALT
Evet sarımsak madem bu hastalıklara iyi geliyor nasıl tuketilmesi gerektiğinide bilmemiz gerekiyor oyle değilmi?
Hemen sizlere acıklıyorum sarımsak grip tedavisinde nasıl tuketilmeli nasıl kullanılmalı:
12 diş sarımsağın kabuklarını temizleyin ve 12 yemek kaşığı zeytinyağının icine atın Daha sonra bu sarımsakları butun olarak yiyebilirsiniz Eğer sarımsağın tadı ve kokusu ağır gelirse ekmek iciyle birlikte yiyebilirsiniz Sarımsağın etkisini gostermesi icin 1 haftaya kadar sabretmeniz gerekecektir
Sarımsağın Bir başka kullanım bicimi ise şoyledir:Bu tarif sarımsak ve bal kullanarak hazırlanan caydırSarımsak cayını hazırlamak icin, cok ince dilimlenmiş 12 diş sarımsağı, 45 yemek kaşığı balla karıştırarak kasenin ustunu kapatın ve 8 saat kadar bekletinSonrasında bu karışımdan, her sıcak su dolu bardak icin 12 cay kaşığı kullanarak cayınızı hazırlayın Balı, sıcak suya eklediğinizde tamamen eriyene kadar iyice karıştırın ve cayınız hazır icebilirsiniz
ALT :wwwupluploadssarimsakgriptedavisindenasilkullanilir68720sarimsakgriptedavisindenasilkullanilir68720ALT
Evet sarımsak madem bu hastalıklara iyi geliyor nasıl tuketilmesi gerektiğinide bilmemiz gerekiyor oyle değilmi?
Hemen sizlere acıklıyorum sarımsak grip tedavisinde nasıl tuketilmeli nasıl kullanılmalı:
12 diş sarımsağın kabuklarını temizleyin ve 12 yemek kaşığı zeytinyağının icine atın Daha sonra bu sarımsakları butun olarak yiyebilirsiniz Eğer sarımsağın tadı ve kokusu ağır gelirse ekmek iciyle birlikte yiyebilirsiniz Sarımsağın etkisini gostermesi icin 1 haftaya kadar sabretmeniz gerekecektir
Sarımsağın Bir başka kullanım bicimi ise şoyledir:Bu tarif sarımsak ve bal kullanarak hazırlanan caydırSarımsak cayını hazırlamak icin, cok ince dilimlenmiş 12 diş sarımsağı, 45 yemek kaşığı balla karıştırarak kasenin ustunu kapatın ve 8 saat kadar bekletinSonrasında bu karışımdan, her sıcak su dolu bardak icin 12 cay kaşığı kullanarak cayınızı hazırlayın Balı, sıcak suya eklediğinizde tamamen eriyene kadar iyice karıştırın ve cayınız hazır icebilirsiniz