Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gripin Sen Gidiyorsun şarkı sozu

Gripin Sen Gidiyorsun şarkı sozu
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gripin sen gidiyorsun şarkısı

Gidiyor ellerin , gidiyor sesin ,gidiyor nefesim
Ama hepsinden once sen gidiyorsun

Gidiyor yarınım ,gidiyor evvelim ,yaşamım sebebim gidiyor
Ama hepsinden once sen gidiyorsun

Kalıyor yastığıma sinmiş kokun
Kalıyor sevişmelerimizin son şahidi
Sen gidiyorsun

Gitmek tum kalanları yanında goturmekmiş
Ben bilmem ,sen bilirsin elbet
Sen gidiyorsun

Dur! dur! gitme bir bakış borcun var bana son gidişinden
Vur, kır, parcala sen kazan bu aşkı ama
Bırak benim olsun harcanacak son kursunlar
Sen yaz , sen oyna kalan tum perdeleri ama
Bırak benim olsun bize dair butun alkışlar

Similar threads

Sen gidiyorsun şarkısı sozu Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin , gidiyor sesin ,gidiyor nefesim Ama hepsinden once sen gidiyorsun Gidiyor yarınım ,gidiyor evvelim ,yaşamım sebebim gidiyor Ama hepsinden once sen gidiyorsun Kalıyor yastığıma sinmiş kokun Kalıyor sevişmelerimizin son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Gripin Sen Gidiyorsun akor,tab nota Gripin Sen Gidiyorsun şarkısı notası Sen Gidiyorsun şarkısı akoru,tabı,notası imagesgripinsengidiyorsungitarnotasi5adaac57e8984 Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim C E E7 E E7 Ama hepsinden once sen gidiyorsun Am Gidiyor yarınım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Gripin Sen Gidiyorsun Şarkı Sozu Gidiyor ellerin Gidiyor sesin Gidiyor nefesim ama Hepsinden once Sen gidiyorsun Gidiyor yarınım Gidiyor ellerim Yaşamım sebebim gidiyor ama Hepsinden once Sen gidiyorsun Kalıyor yastığıma sinmiş kokun Kalıyor sevişmelerimizin son şahidi Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İyi Geceler Şarkı Sozleri Alex İyi Geceler Şarkı Sozu Sagopa Kajmer Sagopa Kajmer İyi Geceler Sozleri Bu bahcelerde kac cicek sulandı kac cicek sarardı adını aldı tum yaşamlar her hayatta bin diken var Bu gozler erdi gerceğin karanlık cizgilerine, duydu kulağım vardı yaşamım komalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt