Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gripin - Sensiz İstanbuL`a Düşmanım (akor)

Gripin - Sensiz İstanbuL`a Düşmanım (akor)
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gripin Sensiz İstanbuL`a Düşmanım (akor) sensiz istanbula düşmanım tab ben sensiz istanbula düşmanım akor gripin akor G#m F# E Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi G#m F# E İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum G#m F# E Tutsak gibi, yıkıntıilginç gibi, kendim gibi G#m F# E İçinden çıktım bugün, içimle konuştum E � F# E F# E Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi E � F# E F# E F# Gördüm kendimi gördüm kırıldı ayna G#m F# E Paramparça paramparça ne varsa kadınım G#m F# E Yokluğunda kaç damla eder gözyaşı eder adın E F# Ne olur, gel, gel, gel, gel E F#E G#m Ben sensiz istanbul�a düşmanım G#m F# E Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama G#m F# E Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım G#m F# E Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım G#m F# E Armağan süsü verilmiş ayrılıklarım E F# E F# E Yüzünü ilk olarak gören bir çocuk gibi E �f# E F# E F# Sustum kendime kızdım kırıldı ayna G#m F# E Paramparça paramparça ne varsa kadınım G#m F# E Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın E F# Ne olur, gel, gel, gel, gel E F# E G#m Ben sensiz istanbul'a düşmanım​  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt