Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gripin Yalnızlığın Caresini Bulmuşlar Şarkı Sozleri

Gripin Yalnızlığın Caresini Bulmuşlar Şarkı Sozleri
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gripin Yalnızlığın Caresini Bulmuşlar Şarkısının Sozleri

Gripin Yalnızlığın Caresini Bulmuşlar

Susma, sozlerin senin kadar guzel
Tenin kadar keskin olsun
Hazırım yaralanmaya
Ne fark eder
Bir sen eksik bir ben fazla
Alışmışız mutsuzluğa, mutsuzluğa inanmaya
Gunahı boynuma
Bir yalan eksik, bir yalan fazla
Nasıl olsa doner dunya
İster inan, ister inanma
Yalnızlığın caresini bulmuşlar
Korkma
Artık yokum, oldum bizim icin
En başından kendim icin hazırım yaşamaya
Ne fark eder
Bir sen eksik, bir ben fazla
Bir fark var mı
Sensizlikle yalnızlığın arasında
Gunahı boynuma
Bir yalan eksik, bir yalan fazla
Nasıl olsa doner dunya
İster inan, ister inanma
Yalnızlığın caresini bulmuşlar

Similar threads

Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
2019 Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Tum Şarkı Sozleri Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Şarkı Sozleri 2019 imagescemadriansiyahbirvedaopucugutumsarkisozleri20195ada07d39c8f4 Hoşgeldin Ellerini tanırım ince beyaz gozlerin bakar durur Komur siyaha sesini bağırır sessizliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
En Guzel Aşk Sozleri Aşk Mesajları Sevgi ve Aşk sozleri mesajları Benim seni sevdiğim kadar sende beni sevseydin meleğim şimdi keşke yerine mutlu yarınlar olurdu Olum bile seni benden alamaz,sen olmazsan bu can bana yaramaz, gonlum senden başkasını tanımaz, olsen bile benden kurtulamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
En Guzel Aşk Şarkıları sozleri En Guzel Aşk Şarkıları listesi Turkiyenin En Guzel Aşk Şarkıları Cem ozkan don bana Uzulurum yine Resmini gorunce Maziye bakarak Vazgecemem senden Bir omur gecse boyle Ardından yalvararak Don bana yeniden ne olur Sev beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt