Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Grup 110 ve Yaptıkları Müzik Hakkında Bilgiler

Grup 110 ve Yaptıkları Müzik Hakkında Bilgiler
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Grup 110 ve Yaptıkları Müzik Hakkında Bilgiler 110 Kimdir Özet Olarak Grup 110 Sevgili melekler, genç yeteneklerden oluşmuş Grup 110 kimdir, müzik çalışmaları nelerdir, bilgiler devretmek istiyoruz sizlere 1548238070 1548238070 grup110veyaptiklarimuzikhakkindabilgiler5c5a5ac75a9edgrup110veyaptiklarimuzikhakkindabilgiler5c5a5ac75a9edgrup110veyaptiklarimuzikhakkindabilgiler5c5a5ac75a9ed Adını İstanbul’da rock müziğin merkezi olarak gördükleri Taksim ve Kadıköy’ün otobüs hattından alan 110 grubu Samimiyetle Tezel (vokal) ve Ozan Yılmaz (klavye) göre 2003 yılında kuruldu Kurulduktan sonradan beste çalışmalarına yük veren 110, katıldıkları Roxy Müzik Yarışması’nda birincil 10 elemelerini geçti ancak dereceye girmedi sonradan gruba Mehmet Esemen (gitar), Serkan Aktaş (bas) ve Nedim Ruacan (davul)’ı alarak albüm çalışmasına başlayan grup, 2005 yılında “Atomların Şahane Dünyasını EMI etiketiyle çıkardı Albümün çıkışından anında sonradan vefat eden Serkan Aktaş’ın yerine Alper Kılıç’ı aldılar ve ilk kliplerini albümün 7 parçası olan “Bitti Mi?ye çektiler Tamamen kendi üretimleri olan “Atomların Inanılmaz Dünyasından 3 klip ise “Gölgeye geldi Bu klibin öteki kliplere göre bir farkı vardı; 2006 yılında vizyona giren Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini yaptığı “Gen filminin müziği oldu Filmden ve grubun performans görüntülerinden oluşturularak çekilen klip, Cem Gül imzası taşıyor Bu albümden meydana çıkan 4 ve son klip ise Tepe Çetin yönetiminde Kapan isimli parçaya çekildi Rock İstanbul, Rock’n Coke gibi Türkiye’nin önemli festivallerinde sahne alan grup, Jay Jay Johanson ve Starsailor gibi isimlerle de benzer sahneyi paylaştı Elektronik ve rock müziği başarıyla harmanlayan 110, ikinci klibini albümün sound’undan birazcık daha uzak, daha yumuşak bir tutam olan “Özledim Seniye çekti Ilk albümden sonra epeyce olumlu eleştiriler bölge 110, Türkçe sözlü müziğe yeni bir benzi atmış getirdi 2006 sonunda basçı Alper Kılıç ve davulcu Nedim Ruacan’ın gruptan ayrılmasıyla bir süreliğine yoluna üç birey olarak aralıksız grup, 2007 Temmuz ayında “Kontrol adlı 2 albümünü DMC etiketiyle sevenlerine ulaştırdı Albümden ilk video klibi “Düştüm adlı parçaya çeken üçlü, ayrıca albümden “Dünya ve “Çünkü parçalarıyla da Türk müzik piyasasında ismini tekrar konuşturacağına inanıyor  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt