Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Grup 571 Peygamberler İlahi Sözleri

Grup 571 Peygamberler İlahi Sözleri
0
274

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
grup 571 peygamberler ilahisinin sözleri

sordum öğretmenime kaç peygamber gelmiştir sözleri

Sordum öğretmenime:
Peygamber ne demektir?
Dedi: Peygamber kılavuz,
Elçi, önder demektir
Onları örnek alan,
Cennete gidecektir

Dedim bu elçilerin
Var mı Kur'an'da kaydı?
Adem'den Muhammed'e
Dinle dedi ve saydı:

Adem, İdris, Nuh, Hud, Salih, Lut
İbrahim, İsmail, İshak, Yakup, Yusuf, Şuayb
Musa, Harun, Davud, Süleyman, Eyyub, Zülkifl
Yunus, İlyas, Elyesa, Zekeriyya, Yahya, İsa
Ve MUHAMMED

Aleyhimus Selamlama
Aleyhimus Selamlama
Onlara selam olsun,
Hepsine selam olsun

Sordum öğretmenime:
Kaç peygamber gelmiştir?
Dedi: Yüzyirmidörtbin
Adalet peygamber gelmiştir
Allah her ümmet için,
Bir Rasul göndermiştir

Kur'an'da adı geçen
Peygamberler yirmibeş,
Saydım isimlerini
Bana verdi 100'den BEŞ

Adem, İdris, Nuh, Hud, Salih, Lut
İbrahim, İsmail, İshak, Yakup, Yusuf, Şuayb
Musa, Harun, Davud, Süleyman, Eyyub, Zülkifl
Yunus, İlyas, Elyesa, Zekeriyya, Yahya, İsa
Ve MUHAMMED

Aleyhimus Selamlama
Aleyhimus Selam
Onlara selam olsun,
Hepsine selamlama olsun

gurup 571 *

Similar threads

grup 571 peygamberler ilahisinin sozleri sordum oğretmenime kac peygamber gelmiştir sozleri Sordum oğretmenime: Peygamber ne demektir? Dedi: Peygamber rehber, Elci, onder demektir Onları ornek alan, Cennete gidecektir Dedim bu elcilerin Var mı Kur'an'da kaydı? Adem'den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Resul Resul kime denir Kitap Gönderilmeyen Peygamberler Kitap Gönderilmeyen Peygamberlere ne denir Yüce Allah(cc) göre peygamber olarak görevlendirilen fakat kendilerine kitap gönderilmeyen peygamberler Kendilerine kitap gönderilmeyen peygamberlere Resul denir Hz Âdem Hz Sit Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Kuran'da Adı Geçen Peygamberler İslam Dininde peygamberlerin çok büyük bir yeri bulunmaktadır bu önemli şahsiyetleri tanımak her Müslümana fazla feyizler ve hayırlar getirecektirİlk peygamber hazreti Adem'den son peygamber olan Hazreti Muhammed'e değin çok peygamber gelip geçmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Peygamberlerin Kronolojik Sırası Peygamberlerin Kronolojik Sipariş Verme İslam'da peygamberler, Allah'ın dünyadaki elçisi kabul edilir Kur'an'da bahsi geçen İslam'a göre peygamber kabul edilen kişilikler 124000'dir Kur'an'da 25 peygamberin ismi geçer Kuranda geçen peygamberlerin takriben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
kur'anı kerim'de adı geçen 25 peygamberler ve isimleri 1 Hz Âdem (as): Allahü Teâlâ, ilk insan Hz Âdem ’i topraktan yarattığı için ‘edîmü ’lard ’ denildi Hz Âdem ’le aynı nefisten aynı bir varlık olarak eşi Havva yaratıldı Hz Âdem ve Havva ’nın doğan çocuklarıyla nesiller artmaya başladı Ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt