Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Grup 84 Akşam Oldu Huzunlendim 2009

Grup 84 Akşam Oldu Huzunlendim 2009
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesgrup84aksamolduhuzunlendim5adaea3b210a6

Akşam oldu huzunlendim ben yine
Akşam oldu huzunlendim ben yine
Hasret kaldım gozlerinin rengine
Gel mehtabım gel sevgilim
Gel
Gel mehtabım gel sevgilim
Gel

Similar threads

İzel akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine şarkısı İzel 2019 Jazz nağme albumu Akşam Oldu Huzunlendim ben Yine Şarkı Sozu Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Akşam oldu huzunlendim ben yine Hasret kaldım, gozlerinin rengine ahh Hasret kaldım gozlerinin rengine Gel mehtabım, gel sevgilim gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Şarkısının Sozleri Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Akşam oldu huzunlendim ben yine Hasret kaldım gozlerinin rengine Gel mehtabım gel sevgilim gel yine Hasret kaldım gozlerinin rengine
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Grup Koridor Haram Olsun Şarkı Sozu Sokak lambalarıyla konuştum bugun Kaldırım taşlarını saydım Ben şehre de sana da kustum Bir cocuktum şimdi yaşlandım Sokaklarda bir başıma yuruyorum yavaş yavaş Tanyeli ağarmakta donuyorum yavaş yavaş Gel dedim gelmedin bu bizim icin artık bir savaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
bu akşam huzunlendim yine kaderim kader değilki gulmek neyime geceler sabahı kovaladı yine neye elimi atsam kurudu kırıldı yine benim bu dunyada ne işim var diye duşunmekden yine saclarıma aklar duşdu yine ne anam ne banam kaldı gerceğimde duşumde bu akşam huzunlendim yine arkadaş desen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Azap | Grup 84 Hayat o kadar acımasız ki sevgilim Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez O gun gelir yuzleşirsin gecmişinle Sokaklar dile gelir soylemezler yanlış nerde Hadi kurtar beni bu hayattan Gel kurtar beni bu azaptan Hadi kurtar beni yine eskisi gibi Bir baba sevgisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt