Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup 84 - Dört Duvar - AKOR (versiyon 2)

Grup 84 - Dört Duvar - AKOR (versiyon 2)
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Grup 84 Dört Duvar AKOR (versiyon 2) dört duvar tab dört duvar akor 4 akor grup 84 C#m D C#m D C#m …… Dararararararararam dararararararararamm dararara ra rarararam A C#m Ne olur durma git ne olur korkma git D E C#m Ne verdin ki bu güne kadar bana acıdan başka A C#m Ne olur bakma git ne olur sorma git D E C#m Korkuyorum bi daha bitmiş başlamaya F#m C#m Bu Arada bıraktığın tek fotoğraf D E C#m Seni bana anlatmaz oysa seni bende yaşatmaz ki F#m C#m Bu Arada bıraktığın bir kaç hatıra D E C#m A Seni bana anlatmaz ki seni bende yaşatmaz ama ahhhh C#m D Sevdiğim bir kaç kadını sana ait hayatımı E A Her şeyi alıp gittin aaaaah F#m C#m Yaşadığım her yer dört duvar D E C#m Hepsinde senli bir koku var onları silip gittin D C#m D C#m …… Dararararararararam dararararararararamm dararara ra rarararam A C#m Gidecek yerim olsa inan ancak beklemem D E C#m Fakat bildiğim her yer sana çıkacak nasıl olsa A C#m Yarını beklemem dur öpme istemem D E C#m Korkuyorum bi daha baştan başlamaya  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt