Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup 84 Gozun Doysun şarkı sozu

Grup 84 Gozun Doysun şarkı sozu
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
seksendort Gozun Doysun şarkı sozleri, grup 84 Gozun Doysun şarkısı sozu, 2019 Gozun Doysun şarkısı seksendort

Son kez soyluyorum bu bir ihtar
Beni kaybedersen kac kendini kurtar
Bu kadar zorlamaya can dayanır mı?
Su bendine yar aşkına sana kim tapar
Sabaha karşı saat dort evimdesin
Yapacaklarımı bilirsin deli misin?
Gidecek misin?
Toplayıp gitmeden butun eşyalarını
Son bir kez daha duşun emin misin?
Bu gunler gelir gecer
Herkes bi yol secer
Olan olsun gozun doysun artık yeter
Yetmedi mi verdiklerim
Gunum gecem gencliğim
Hepsini alda al da gotur gozun doysun
Yanına aldıkların cocuk huyu
Suratıma kapama konuyu biraz buyu
Aşk bulaşmış ellerini temizlemek icin
Eller mi yardım edecek emin misin?
Bu gunler gelir gecer
Herkes bi yol secer
Yetmedi mi verdiklerim
Gunum gecem gencliğim
Cok mu acıdı kalmak cok mu kolay
Duymak istemezsen kac olene kadar
Bu gunler gelir gecer
Herkes bi yol secer
Yetmedi mi verdiklerim
Gunum gecem gencliğim

Similar threads

seksendort pert oldu şarkısı sozu, grup seksendort pert oldu şarkı sozleri, 2019 grup 84 pert oldu şarkısı Otur dedi bilmediğin cok şey var Dostum dediğin o adam başka birisi Ne istedi sevgim yetmedi mi? Bir adam cok kadın sonu gelmedi Ahh korkumun ecelime faydası yok dedi Sustum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Grup seksendort kara duvak şarkısı sozu, Grup 84 Kara Duvak şarkı sozleri, 2019 Grup 84 Kara Duvak şarkısı Gelin olacak yaşa mı geldin Ağaların kime verdi Sana bunu yapabilenler Bana ne yapmaz ele ne yapmaz Aman efendim vay Sana ne yapmaz bana ne yapmaz Aman efendim Ne gun duğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
seksendort Kendime Yalan Soyledim şarkı sozleri, grup 84 Kendime Yalan Soyledim şarkısı sozu, 2019 Kendime Yalan Soyledim şarkısı grup seksendort Terk edilmiş bir şehrin ortasındayım Altım camur ustum yağmur Ama bak buradayım Bazı şeyler kaybetmeden sevilmiyor Bedenim burada fakat ruhum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
seksendort elbise şarkısı sozu, Grup 84 elbise şarkı sozleri, 2019 elbise şarkısı grup 84 Bu elbise bana dar gelir dedim Kumaşı uymaz dikişi az gelir dedim Sus dedim icine pus dedim Hiddeti harap hallerini Bu ne ilk defa ne de son dedim Gormesin zayıf hallerini Sus dedim icine pus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt