Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Grup 84 - Hayır Olamaz gitar notası

Grup 84 - Hayır Olamaz gitar notası
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Grup 84 Hayır Olamaz gitar notası,akoru,tabı
Hayır Olamaz şarkısı nota,akor,tab
Calsın sazlar oynasın kızlar şarkısı nota

imagesgrup84hayirolamazgitarnotasi5adaaa21d9843

EmEm

EM F Dm
Dun akşam olemedim Yine kor kutuk sarhoş oldum
Em F Dm
Rezalet cıkarmadım Bi sana bir de kendime sovdum
Em F Dm
Ne icsem olmadı Kafada başka dert tasa kalmadı
Em F Dm
Bir seni atamadım Sek ictim acıları su katmadım

Am G
Yalanlar yalanlar soyledin
F
Beni hic haketmedin

F
Sensizlik beni boyle yensin mi ) A
Em
Tek başıma yollarda beni boyle bulsun mu hayır olamaz ) A
F
Sensizlik beni boyle yensin mi ) A
Em
Tek başıma yollarda beni boyle bulsun mu ) A

EmEm

Em F Dm
Her akşam bir buyuk Başka turlu taşınabilir mi bu yuk
Em F Dm
Unuttum derken seni malup oldum aşka yine korkutuk
Em F Dm
Her sokak koşe başı Evim oldu yine kaldırım taşı
Em F Dm
Yolunu kaybedenin kedi kopek olurmuş sırdaşı

Am G
Yalanlar yalanlar soyledin
F
Bunu hic haketmedim

Em
Dağılın lan isyanım var
F Em
Calsın sazlar oynasın kızlar

Derdim var efkarım var
F Em
Calsın sazlar oynasın kızlar

Similar threads

Grup 84 Hayır Olamaz şarkı Sozleri Grup 84 Hayır Olamaz şarkısı Grup 84 Hayır Olamaz şarkısının Sozleri Grup 84 Hayır Olamaz şarkı sozu Hayır Olamaz Sozleri Grup 84 Grup 84 Hayır Olamaz Sozleri Dun akşam olemedim Yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım Bir sana bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Grup 84 Hayır Olamaz Şarkısı, Grup 84 Hayır Olamaz Şarkı Sozleri, Grup 84 Hayır Olamaz Şarkısının Sozu Grup 84 Hayır Olamaz Sozleri Hayır Olamaz Grup 84 Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Seksendort Hayır Olamaz Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Dun akşam olemedim, Yine kor kutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım, Bir sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı Bir seni atamadım Sek ictim acıları, su katmadım Yalanlar, yalanlar soyledin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Grup 84 Hayır Olmaz Şarkı Sozu grup 84 hayır olamaz Hayır Olmaz Grup 84 Seksendort Hayır Olmaz Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert tasa kalmadı Bir seni atamadım,sek ictim acıları su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert tasa kalmadı Bir seni atamadım,sek ictim acıları su katmadım Yalanlar yalanlar soyledin,beni hic haketmedin Sensizlik beni boyle yensin mi Tek basıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,468Konular
981,186Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt