Grup 84 Ölürüm Hasretinle AKOR (versiyon 5) introgrup84olurumhasretinleakorversiyon55c574d83c92c5gifalt :A :A :Am Em F G Em Am G F Em Em F Em F Em Am G F Em Gördün mü bak bizden ötesi de varmış Am G F Em Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış Am G Kaderimde buda mı vardı F G Em Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer F G F Em Kör olsun bu gözler görmeyeyim yeniden Em F G Am G F G Yar ellerin nerde ya beni de götür yada gitme Em Am G F Em Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam oysa ölürüm hasretinle ara kısım:Em F G Am, Am Em Am Em, G F, Am G F Em Am G F Em Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Am G F Em Hatıralar birer birer batırır hançeri kalbime Am G Kaderimde buda mı vardı F G Em Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer F G F Em Âmâ olsun bu gözler görmeyeyim bir daha Em F G Am G F G Yar ellerin nerde ya beni de götür yada gitme Em Am G F Em Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ancak ölürüm hasretinle (şarkının sonunda tringsesi için son nota olarak Em den sora Am basın)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.