Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Grup Düş-gel etme(akor)

Grup Düş-gel etme(akor)
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Grup Hayalgel etme(akor) Gel Etme Bm A ) Hatırla ilk kez bir yıldız aşağı ) G A Bm )2 Aşkımı sildiğin gözlerinin yaşında ) Em Sensizlik alır beni Bm Götürür karanlığa Bm Biliyorum uzaktasın F# Yıldızlar aşağı Bm A ) Gel etme gözlerim yaşlarla doldu ) G A Bm )2 (nakarat) Bak kimse silmiyor hani zamanla kururdu ) (Her Tarafta) Em Aşkımız dillerden Bm Dillere gezerken Em Bir yıldız aşağıda F# Buluşsaydık her tarafta (Nakarat)X2 Grup Hayal SON SAHNE C G Madem ayrılık var birazdan Am F G Durma söyle bana bittiğini söyle C G Madem bu son bakışmalar seninle Am F G Durma söyle hadi elveda de Am G Son dakikalar son bakışmalar F G geçiyor gözlerimizden C G Bırak kendini çok özel bu gece ) Am F G ) Ayrılık var seninle oyun bitiyor bu gece ) C G )X2 Bırak kendini son yıldızı seninle ) Am F G ) Tut birz ellerimi bu son saniye ) C G Bugün yine güneş doğacak Am F G Ama sensiz parlayacak beni ısıtmayacak C G Sokaklar tekrar insanlarla dolacak Am F G Fakat sensiz beni beni çağırmayacak Am G Son fırsat bu son gece F G Sarıl boynuma ağla sessizce NAKARAT HER TARAFTA  

858,477Konular
981,290Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt