Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup Koridor - Senin O Gözlerin Varya - Akor

Grup Koridor - Senin O Gözlerin Varya - Akor
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Grup Antre Senin O Gözlerin Varya Akor esir düştüm akor senin o gözlerin varya akor hol senin o gözlerin varya notaları solo solo notaları F# G Beni birazcık anlasaydın n'olurdu F# G Gecelerim gündüzlerim kayboldu Bm F# Fakat düşlerim vardı, içimde yarım kaldı Em G Benliğimi benden aldı F# Yaşanacak çok şey vardı Em Aşkına tutsak kaldı G F# Artık sana dönemem ki Nakarat Bm F# Senin o gözlerin var ya, her şeyi bitirdi ) Em G ) Yazık ettin gecen günleri ) F# Em ) 2 Hani o verdiğin sözler, yalan mıydı birer birer ) G F# ) Bundan Böyle seni sevemem ki ) F# G Sahiden seni hiç tanımamışım F# G Seni kendime daima yakın sanmıştım Bm F# Zamanla alıştım ben yalnızlığına Em G Geceleri uyumayan kalmaya F# Em Zamanla alıştım ben yalnızlığına G F# Geceleri uykusuz kalmaya Bm F# Senin o gözlerin var ya, her şeyi bitirdi ) Em G ) Eyvah ettin gecen günleri ) F# Em ) 2 Hani o verdiğin sözler, yalan mıydı birer birer ) G F# ) Artık seni sevemem ki ) Şiir (Bm F# em G F# em G f#) Sen, dört mevsim aşkını yaşadığım Sen, koca bir of çekip hasretle yandığım Sokakta gezip haykırdığım, biricik sevgilim Boşuna mı geçirdik bir ömrü istanbul kıyılarında Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadım Ben unutamadım  

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt