Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

grup koridor-senin o gözlerin varya

grup koridor-senin o gözlerin varya
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
grup antresenin o gözlerin varya Beni azıcık anlasaydın nolurdu Gecelerin gündüzlerimi kayboldu Oysa düşlerim vardı Benliğimi benden aldı Yaşanacak fazla şey vardı aşkına esir kaldı Artık sana dönemem ki Senin o gözlerin varya , herşeyi bitirdi Eyvah ettin geçen günleri Hani o verdiğin sözler,yalan mıydı birer birer Bundan Böyle seni sevemem ancak Aslınde seni hiç tanımamışım Seni kendime her zaman yakın sanmıştım Zamanla alıştım yanlızlığa Geceleri uykusuz kalmaya ŞİİR Sen dört mevsim aşkı yaşadığım Sen koca bir of çekip hasretle yandığım Sokakta gezip haykırdığım biricik sevgilim Boş Yere mı geçirdik bir ömrü istanbul kıyılarında Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadım BEN UNUTAMADIM Senin o gözlerin varya,her şeyi bitirdi Eyvah ettin geçen günleri Hani o verdiğin sözler,yalan mıydı birer birer Bundan Böyle seni sevemem oysa  

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt