Grup Pilli Bebek 'ten Anlıyorum Şarkısının Sözleri Pilli Bebek Anlıyorum Şarkı Sözleri Pilli Bebek Anlıyorum Laf Şarkı Sözü Sevgili melekler, demin paylaştığımız Açılsın Gözleri Pilli Bebek Şarkısı konumuzun ardındaki bu sayfamızda da Pilli Bebek Anlıyorum Laf Şarkı Sözü ile karşınızdayız 1549246727 1549246727 gruppillibebektenanliyorumsarkisininsozleri5c57a10c6668bgruppillibebektenanliyorumsarkisininsozleri5c57a10c6668bgruppillibebektenanliyorumsarkisininsozleri5c57a10c6668b Düşerse Gönlün Derde Elinde Olmayan Sebeplerle Görürüm Ara Sıra istemediğim Halde Yalnızın Adı Yok Gecenin Bu Saatinde Beynimi Kemiren Birşeyler Var Ama Sebepsiz Sorgusuz Giriyor Kafama Uykularım Umutlarım Zehir Oluyor Bana Hemen Seni Anlıyorum Gecenin Bu Saatinde Umutlar Tükenip Birgün Kalırsın Çaresiz Ve Ağlamaklı Rastlantı Olamaz Bugüne Dek Geçen Gün Yalnızın Adı Değil Gecenin Bu Saatinde Yalnızın Adı Yok Gecenin Bu Saatinde Yalnızın Adı Değil Gecenin Bu Saatinde Yalnızlık Görünmez Kaf Dağından Gökyüzü Kayarken Başucundan Samyeli Eserken Manâsız Odadan Çalarsın Kim Bilir Kimin Aklından Çalarsın Kim Bilir Kimin Aklından