Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup Seksendort Hayır Olamaz Sarkı Sozu

Grup Seksendort Hayır Olamaz Sarkı Sozu
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum
Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum
Ne icsem olmadı,kafada baska dert tasa kalmadı
Bir seni atamadım,sek ictim acıları su katmadım

Yalanlar yalanlar soyledin,beni hic haketmedin

Sensizlik beni boyle yensin mi
Tek basıma yollarda,beni boyle bulsun mu
Hayir olamaz
Tek basıma yollarda,beni boyle bulsun mu ooof

Her aksam bir buyuk,baska turlu taşınabilir mi bu yuk
Unuttum derken seni,malup oldum aşka yine korkutuk
Her sokak koşe başı,evim oldu yine kaldırım taşı
Yolunu kaybedenin kedi kopek olur sırdaşı

Yalanlar yalanlar soyledin,beni hic haketmedin

Hayir olamaz
Tek basıma yollarda,beni boyle bulsun mu ooof

Dağılın lan ! İsyanım var calsın sazlar oynasın kızlar
Derdim var efkarım var calsın sazlar oynasın kızlar
Hayir olamaz
Tek basıma yollarda,beni boyle oof

Similar threads

Grup 84 Hayır Olmaz Şarkı Sozu grup 84 hayır olamaz Hayır Olmaz Grup 84 Seksendort Hayır Olmaz Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert tasa kalmadı Bir seni atamadım,sek ictim acıları su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Grup 84 Hayır Olamaz Şarkısı, Grup 84 Hayır Olamaz Şarkı Sozleri, Grup 84 Hayır Olamaz Şarkısının Sozu Grup 84 Hayır Olamaz Sozleri Hayır Olamaz Grup 84 Dun akşam olemedim,yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım,bi sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı,kafada baska dert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Grup 84 Hayır Olamaz şarkı Sozleri Grup 84 Hayır Olamaz şarkısı Grup 84 Hayır Olamaz şarkısının Sozleri Grup 84 Hayır Olamaz şarkı sozu Hayır Olamaz Sozleri Grup 84 Grup 84 Hayır Olamaz Sozleri Dun akşam olemedim Yine korkutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım Bir sana bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Seksendort Hayır Olamaz Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Dun akşam olemedim, Yine kor kutuk sarhoş oldum Rezalet cıkarmadım, Bir sana bir de kendime sovdum Ne icsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı Bir seni atamadım Sek ictim acıları, su katmadım Yalanlar, yalanlar soyledin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Grup 84 Hayır Olamaz gitar notası,akoru,tabı Hayır Olamaz şarkısı nota,akor,tab Calsın sazlar oynasın kızlar şarkısı nota imagesgrup84hayirolamazgitarnotasi5adaaa21d9843 EmEm EM F Dm Dun akşam olemedim Yine kor kutuk sarhoş oldum Em F Dm Rezalet cıkarmadım Bi sana bir de kendime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt