Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak
olmasina ragmen bir otelde icki icerken yakalanirlar
Mahkemeye cikarilirlar Karar IDAM Itiraz ederler ve
karar omur boyu hapis cezasina cevrilir Ama o gun, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbac ceza verir Bizimkileri sempatik buldugu icin de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek icin bir istek hakki tanir
BJK li: Sirtima bir yastik baglayinder 10
kirbactan sonra yastik paramparca olur ve pek fayda etmez
Uyanik Fener´li bunu gorunce: Sirtima iki yastik
baglayinder Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz
Sira Galatasarayliya gelince Prens Hazretleri: Bak Galatsaray'li sana acidim Super Ligi Kacirdiniz 100'uncu
senenizde basarisiz oldunuz, hakemlerden cektiniz Bu yuzden sana iki istek hakki veriyorum
Peki der Galatasaray'li: O zaman bana 40 kirbac vurulsun Herkes saskinadoner
Prens Hazretleri: Peki ikinci istegin nedir?diye sorar
Galatasaray'li pis pis siritarak: FENERBAHCE´liyi
sirtima baglayin
imagesgsninfbyeolangicikligi5ad75f53c9c81gifimagesgsninfbyeolangicikligi5ad75f54db03apngimagesgsninfbyeolangicikligi5ad75f53c9c81gif
olmasina ragmen bir otelde icki icerken yakalanirlar
Mahkemeye cikarilirlar Karar IDAM Itiraz ederler ve
karar omur boyu hapis cezasina cevrilir Ama o gun, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbac ceza verir Bizimkileri sempatik buldugu icin de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek icin bir istek hakki tanir
BJK li: Sirtima bir yastik baglayinder 10
kirbactan sonra yastik paramparca olur ve pek fayda etmez
Uyanik Fener´li bunu gorunce: Sirtima iki yastik
baglayinder Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz
Sira Galatasarayliya gelince Prens Hazretleri: Bak Galatsaray'li sana acidim Super Ligi Kacirdiniz 100'uncu
senenizde basarisiz oldunuz, hakemlerden cektiniz Bu yuzden sana iki istek hakki veriyorum
Peki der Galatasaray'li: O zaman bana 40 kirbac vurulsun Herkes saskinadoner
Prens Hazretleri: Peki ikinci istegin nedir?diye sorar
Galatasaray'li pis pis siritarak: FENERBAHCE´liyi
sirtima baglayin
imagesgsninfbyeolangicikligi5ad75f53c9c81gifimagesgsninfbyeolangicikligi5ad75f54db03apngimagesgsninfbyeolangicikligi5ad75f53c9c81gif