Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta 4 Acil Yardım!!!

Gta 4 Acil Yardım!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim sistemim win8 i5 6gb ram 2 gb nvidia ekran kartı 31 Ghz ancak gta 4 ü yüklediğimde ***** yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda komut istemi açılıyor ve hemen geri kapanıyor oyun açılmıyor tüm driver lar ve sistem güncel lütfen yardım!!!!!!!!!!

Similar threads

ben bi nostalji yapıp gta 3 ü yükliyim dedim ama çözünürlüğü 1024 x 768 32bit yapınca hemen hata veriyor ve oyun kapanıyor lütfen yardım edin (driverlerin, dx9c hepsi güncel vede kasanın içi tertemiz)
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar ben gta 4 oynamaya başladım ve gta sa yı bıraktım bir gün gta sa ya gta 4 mod yüklemek geldi aklıma yükledim herşey güzel oyun açılırken françis airport liberty city yazıyor sonra hemen kapanıyor oyun gta sa çalışmayı durdurdu diyor halbuki gta 4 full görüntü kalitesi ile oynuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar gta san andreasta oyuna girerken logları geçtikten sonra oyun hata veriyor bir yardım lütfen PC Özellikleri: İşlemci: İntel Celeron D 266GHZ Ram: 1024MB Ekran Kartı: 256MB nVidia Ge Force FX5500 Ses Kartı: Gembird 71 Hard Disk: Western Digital 80GB
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gta 4 ü indirdim normal cr ack yaptım açtım bi süre oynadım oyun son sistemde açılıyor bazı yerlerde aşırı kasıyor fakat fps 51 de geziyorİnternette 1070 patch yükseltin yazıyordu, yükselttim c rackini attım oyun açılırken razor 1911 yazıyor küçük bir siyah ekran gelip gidiyor ve oyun açılmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt