Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA 4 bu kez ekran sallanması çözümü istiyorum

GTA 4 bu kez ekran sallanması çözümü istiyorum
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
GTA 4 bu kere ekran sallanması çözümü istiyorum Bugün gta 4 takılma çözümü istemiştim, sağolun cevaplamışsınız bu kere başka bir problem var, gta 4 ekran sallanması nasıl çözecem , gta 4 ekran sallanması çözümü nedir?  

Similar threads

Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Duzelir Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Gta 4 oyunun 1010 ve sonrasında 1020 yamasını yuklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması duzeliyor Sonradan cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Düzelir Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Gta 4 oyunun 1010 ve ardından 1020 yamasını yüklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması düzeliyor Sonradan meydana çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
Gta 4 Ekran Sallanması Cozumu Gta 4 Ekran Sallanması Sorunu Cozumu Once internet bağlantımızı kesiyoruz ister ağ bağlantısından ister modemden sonra Rockstar Games Social Club bağlantısını pc den kapatıyoruz saatin yanında gozukmesin sonra Rockstar Games Social Club dosyaya tıklıyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
GTA 4 Oyununda Takılma Sorunu Yaşıyorum Diyenler Buraya ! Gta 4 Çok Takılıyor Çözümü Gta 4 Takılma Sorunu Bilgisayar oyunları sanıldığının aksine bayanlar göre da epeyce seviliyor ve oynanıyor meleklergta4oyunundatakilmasorunuyasiyorumdiyenlerburaya5c582ce13f266alt BU sebeple biz de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
GTA 4 Oyununda Meren Çıkmak İçin Yapılması Gerekenler Gta 4 Meren Nasıl Çıkılır Gta 4 Meren Çıkma Sevgili melekler, GTA 4 oyunu ile ilgili olarak sizlerle en son paylaştığımız GTA 4'te ev alma konumuzun ardındaki bu kere de Gta 4 Meren Nasıl Çıkılır bir türlü çözemeyen meleklerimize ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt